ΣΤΙΒΟΣ: Επιστρέφει η Σερραία πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου

ΣΤΙΒΟΣ: Επιστρέφει η Σερραία πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου

160815kuriakopoulou10.01.18, 20:01

ΣΤΙΒΟΣ: Επιστρέφει η Σερραία πρωταθλήτρια Νικόλ Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου επιστρέφει στους αγώνες μετά από 18 μήνες απουσίας. Η σερραϊκής καταγωγής άλτρια θα αγωνιστεί το Σάββατο (13/1) στο μίτινγκ της Ορλεάνης και φιλοδοξεί σε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα της, υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή της, Ανδρέα Τσώνη.

Η «χάλκινη» παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2015 στο Πεκίνο πραγματοποίησε τον τελευταίο αγώνα της στις 9 Ιουλίου του 2016. Από τότε μεσολάβησαν πολλά. Ένας σοβαρός τραυματισμός, που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, μια μακρά περίοδος αποθεραπείας και τελικά ένα παιδί, το οποίο ήρθε στη ζωή στα τέλη Μαΐου του 2017.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου δεν έπαψε ποτέ να προετοιμάζεται για την επιστροφή της στους αγωνιστικούς χώρους. Τόσο την περίοδο της εγκυμοσύνης, όσο και το διάστημα μετά την γέννα φρόντισε να διατηρεί την επαφή της με το στάδιο. Προσαρμοσμένη στα νέα πλέον δεδομένα, ετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα της.

Η Ελληνίδα αθλήτρια επιστρέφει με στόχο να βρεθεί και πάλι ανάμεσα στις κορυφαίες του αγωνίσματος και να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ (όριο 4,71 μέτρα). Η Κυριακοπούλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό στίβο 4,81 μέτρα και στον ανοιχτό 4,83 μέτρα. Στην Ορλεάνη ξεχωρίζουν ακόμη οι συμμετοχές των Μαριόν Φιάκ (Γαλλία) και Μαριόν Λοτού (Γαλλία).

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.