ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ: Ξεκαθαρίζει τι έχει συμβεί με τη Eurovision και τη μη φετινή συμμετοχή του!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ: Ξεκαθαρίζει τι έχει συμβεί με τη Eurovision και τη μη φετινή συμμετοχή του!

05.02.18, 21:03
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ: Ξεκαθαρίζει τι έχει συμβεί με τη Eurovision και τη μη φετινή συμμετοχή του!
Γιατί δεν θα τον ακούσουμε στην μετάδοση της Eurovision 2018;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ξεκαθάρισε σχετικά με τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής του στη Eurovision 2018. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στο σχολιασμό και στην παρουσίαση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού…

«Εγώ πηγαίνω στη Eurovision όταν με παίρνουν ένα τηλέφωνο από την ΕΡΤ και πηγαίνω. Δεν έχω κάποια συμφωνία με τους ανθρώπους. Αυτό το οποίο έχει κυκλοφορήσει, όντως πρέπει να υπάρχει τώρα μια ομάδα που το οργανώνει, με την οποία εγώ δεν έχω κάποια επαφή, δηλαδή δεν τους γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, ούτε έχουμε δουλέψει μαζί. Οπότε είναι πολύ δυνατό να το στήσουν μόνοι τους και να είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι φέτος. Για αυτό δεν έχω να σας πω και νέα.

Αυτό το οποίο απλώς θέλω να πω και να το ξεκαθαρίσω, είναι ότι κάθε χρονιά που πάμε και που είμαι και εγώ εκεί πέρα, υπάρχει μια μανούρα, μια μιζέρια, μια μίρλα, μια γκρίνια, γιατί το φωνητικό είναι έτσι, γιατί το φόρεμα είναι έτσι, γιατί ο στίχος είναι αυτός, γιατί το κάνει αυτός, γιατί το κάνει εκείνος. Θυμάμαι ότι είμαι στο εξωτερικό και ανοίγω να δω τα νέα της Ελλάδος και διαβάζω αυτές τις γκρίνιες και είναι άσχημο. Ειδικά για τους ανθρώπους που έχουν πάει έξω 15 μέρες, έχουν αφήσει τα σπίτια τους και δουλεύουν και πού σκληρά. Δεν θα σου πω για εμάς που κάνουμε τη μετάδοση, αλλά για τους ανθρώπους που έχουν να εμφανιστούν επί σκηνής. Οπότε πραγματικά θα ήθελα να μην υπάρχει καμία γκρίνια.

Και σαν άνθρωπος που το έχω κάνει αυτό και το αγαπάω, δεν θέλω να γκρινιάξω για τίποτα. Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία και αν πάει κάποιος άλλος στη θέση μου και την κάνει αυτή τη δουλειά θέλω να την ευχαριστηθεί, θέλω να περάσει πολύ ωραία και να κάνει και το όνειρο του πραγματικότητα, όποιος και αν είναι αυτός.

Εγώ το έκανα. Το έκανα 5 χρόνια και πέρασα πολύ ωραία. Και δεν είμαι και μοναχοφάης να θέλω να το κάνω μέχρι τα 80 μου. Οπότε πραγματικά, ό,τι τραγούδι και να στείλουμε, όποιους ανθρώπους και αν στείλουμε, ας μην γκρινιάζουμε, ας πάει με καλή ενέργεια όλη η αποστολή», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.