ΜΑΝΤΑΜ: Εκεί που το τσίκνισμα της Τσικνοπέμπτης βρίσκει την ταυτότητά του

ΜΑΝΤΑΜ: Εκεί που το τσίκνισμα της Τσικνοπέμπτης βρίσκει την ταυτότητά του

06.02.18, 15:43

ΜΑΝΤΑΜ: Εκεί που το τσίκνισμα της Τσικνοπέμπτης βρίσκει την ταυτότητά του

Με την Τσικνοπέμπτη προ των πυλών, η κρεατολαγνική διάθεση κορυφώνεται και στο ΜΑΝΤΑΜ το κρέας είναι τάση δυνατή που τα «σπάει» σε όλες τις εκδοχές.

Μονόδρομος είναι το ΜΑΝΤΑΝ για το φαγητό αυτής της μέρας! 

Πέρα από την ποιοτική πρώτη ύλη, εξίσου δυνατή είναι και η τάση που εστιάζει στις ιδιαίτερες κοπές,  τις τεχνικές ψησίματος που δίνουν ρεσιτάλ κάθε μέρα, αλλά την Τσικνοπέμπτη οι ψητάδες του Μαντάμ ξεπερνάνε κάθε προσδοκία και η προετοιμασία των φαγητών είναι ιεροτελεστία απόλυτα ταυτισμένη με τις απαιτήσεις της μέρας !!! 

Και ναι, μεταξύ άλλων είναι καιρός να δοκιμάσεις  και το κορυφαίο σουβλάκι του ΜΑΝΤΑΜ που κάνει ένα δυνατό και λαχταριστό guest την μέρα της Τσικνοπέμπτης!!!!

Οι Σερραίοι ξέρουν πού θα φάνε καλά…  γιατί η Τσικνοπέμπτη θέλει το ΜΑΝΤΑΜ της!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.