ΣΕΡΡΕΣ: Νέες συλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία ποτά και τσιγάρα

ΣΕΡΡΕΣ: Νέες συλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία ποτά και τσιγάρα

14.02.18, 19:16

ΣΕΡΡΕΣ: Νέες συλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία ποτά και τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες στον Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 2  άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

– Ένας 26χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει 50 πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχε εισάγει χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

– Ένας 41χρονος Έλληνας,  καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, 50 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν, καθώς και το παραπάνω όχημα.

Παράλληλα συνελήφθησαν χθες σε περιοχές των Σερρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

– Μία 40χρονη Ελληνίδα, διότι σε έλεγχο του καταστήματός της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

– Ένας 42χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, 49 φιάλες με συνολικά 47,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.