ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: Θα γεννήσει με… ύπνωση το πριγκιπικό μωρό!

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: Θα γεννήσει με… ύπνωση το πριγκιπικό μωρό!

08.02.19, 17:30

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: Θα γεννήσει με… ύπνωση το πριγκιπικό μωρό!

Σε έναν μήνα περίπου η Meghan Markle θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Harry και όλα τα διεθνή μέσα έχουν «οργιάσει» για το πώς θα γεννήσει..

Σύμφωνα με την Sun, η Meghan θα χρησιμοποιήσει τεχνικές τοκετού με ύπνωση. Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο αναμένεται να γεννήσει η Δούκισσα του Sussex σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Tι είναι η ύπνωση

Η μέθοδος τοκετού με ύπνωση (aka hypnobirthing) είναι μία πρακτική που περιλαμβάνει ειδική αναπνοή, χαλάρωση, οπτικοποίηση, διαλογιστική πρακτική, ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή και θετική τόνωση του σώματος, για να βοηθήσει μια μαμά να γεννήσει πιο εύκολα.

Εκτός από αυτό, η Meghan, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιεί και τον βελονιστή των celebrities Ross Barr για να προετοιμαστεί.

«H Meghan κάνει τακτικές συνεδρίες βελονισμού που την βοηθούν να χαλαρώσει. Είναι πολύ καλό για την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ενισχύει και τη ροή του αίματος προς τη μήτρα. Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον βελονισμό μέχρι την ημερομηνία που θα γεννήσει», είπε μια πηγή στο Vanity Fair.

Ο βελονισμός σε συνδυασμό με την τεχνική ύπνωσης θα βοηθήσει τη Meghan Markle, να γεννήσει φυσιολογικά χωρίς να λάβει φαρμακευτική αγωγή. Σύμφωνα με τις πηγές μάλιστα αυτός είναι και ο στόχος του ζευγαριού.

πηγή:star.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.