ΣΕΡΡΕΣ: Ο δήμος Σερρών στην έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου

ΣΕΡΡΕΣ: Ο δήμος Σερρών στην έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου

14.03.18, 08:23

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου που πραγματοποιήθηκε από 7 έως 11 Μαρτίου συμμετείχε ο Δήμος Σερρών, στα πλαίσια του προγράμματος τουριστικής προβολής του τρέχοντος έτους.

Ειδικότερα, οι Σέρρες «φιλοξενήθηκαν» στο stand της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο προσέλκυσε χιλιάδες επισκεπτών, μιας και αποτελεί έναν από τους κυριότερους προορισμούς την θερινή περίοδο, όχι μόνον των Γερμανών, αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων.

Έτσι, το «παρών» που έδωσαν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων του τουρισμού από όλη την Ελλάδα υπήρξε δυναμικό.

Τον Δήμο Σερρών εκπροσώπησε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου Σερρών κ.Παναγιώτης Γρηγοριάδης, ο οποίος τόνισε ότι η ανάδειξη του τόπου και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει αποτελεί μόνιμο και βασικό στόχο.

Την Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου συμμετείχαν πάνω από 11 χιλιάδες εκθέτες από 186 χώρες και την παρακολούθησαν περί τις 7 χιλιάδες δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, ενώ υπολογίζεται ότι οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τις 170 χιλιάδες.

Να σημειωθεί ότι το περίπτερο της Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε και ο Γερμανός ευρωβουλευτής του κόμματος των Πρασίνων κMichaelCramer, ο οποίος  θα επισκεφτεί την Κεντρική Μακεδονία και τις Σέρρες τον ερχόμενο Μάιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.