ΣΕΡΡΕΣ: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας Ηράκλειας

ΣΕΡΡΕΣ: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας Ηράκλειας

27.03.18, 08:32

ΣΕΡΡΕΣ: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας Ηράκλειας

Χθες Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 έγιναν από τον Δήμαρχο Ηράκλειας κ. Κλεάνθη Κοτσακιαχίδη τα εγκαίνια  του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ηράκλειας, το οποίο συστεγάζεται με τη ΔΕΥΑ Ηράκλειας και το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Παρόντες ήταν η Βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Σερρών Μιχάλη Τζελέπη, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας Ηλίας Σερέτης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ηράκλειας Ευαγγελία Ναλμπάντη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηράκλειας Νίκος Γκόγκας, οι Αντιδήμαρχοι Ηράκλειας Αναστάσιος Νεολιαντζής και Νίκος Μουρατίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Χαβαλές Δημήτρης, Αναστάσιος Σβεντζίδης, Χρήστος Τσομπανίδης και Μαρία Γεωργιάδου Μαρία, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Στάθης Πασχαλιάς, δημοτικοί υπάλληλοι και δημότες.

Μετά την τελετή του αγιασμού από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο και τον Αιδεσιμότατο του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου Ηράκλειας π. Γεώργιο και την τέλεση των εγκαινίων του Κέντρου Κοινότητας, χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Ηράκλειας, ο καθ’ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νεολιαντζής και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Χαβαλές, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους συντελεστές του έργου, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία σημαντική δομή κοινωνικής πολιτικής και μέριμνας και στη συνέχεια καλωσόρισαν το νέο στελεχιακό δυναμικό, από το οποίο ζήτησαν να υπερβάλουν εαυτό ώστε να βοηθηθούν στο μέγιστο οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

Η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.