ΣΕΡΡΕΣ: Συλλήψεις για λαθραία ποτά, πετρέλαιο και τσιγάρα στον Προμαχώνα

ΣΕΡΡΕΣ: Συλλήψεις για λαθραία ποτά, πετρέλαιο και τσιγάρα στον Προμαχώνα

14.03.18, 15:26

ΣΕΡΡΕΣ: Συλλήψεις για λαθραία ποτά, πετρέλαιο και τσιγάρα στον Προμαχώνα

Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου, συνελήφθησαν, κατά τη χθεσινή ημέρα, έξι άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα Σερρών.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των ελέγχων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, συνελήφθησαν:

Ένας 42χρονος, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, φιάλες με συνολικά 20,1 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ένας 53χρονος, υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, φιάλες με συνολικά 17,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ένας 61χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 22 φιάλες με συνολικά 15,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ένας 56χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 73 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ένας 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 80 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ένας 32χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 85 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.