ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ: Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σερρών

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ: Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σερρών

20.03.19, 19:49

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ: Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σερρών

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον υποψήφιο Δήμαρχο Σερρών Θεόδωρο Αραμπατζή, και τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιο Ματάκο.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, «κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο πλευρές σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση μίλησαν για τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, αλλά και για την άριστη συνεργασία τους μέχρι τώρα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Στη συνέχεια τα στελέχη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερρών επισκέφθηκαν το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών με πρωτοβουλία του κ. Αραμπατζή ώστε όλα τα μέλη της παράταξης να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Τον κ. Αραμπατζή συνόδευαν ο γιατρός και πρόεδρος του αυτοκινητοδρομίου Σερρών Βασίλης Παπαβασιλείου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Στυλιανή Παπαβασιλείου, Ηλίας Τρέντος, Χριστόδουλος Σταυρόπουλος, Θεοφάνης Παπαευστρατίου, Ντίνα Μιγδαλιά και Λίτσα Ελευθεριάδου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.