ΣΕΡΡΕΣ: Ένα ακόμα «Πρεσβυωπία Πάρτι», με μεγάλη επιτυχία! Έγινε masque & έγινε χαμός …για καλό σκοπό! (photos)

ΣΕΡΡΕΣ: Ένα ακόμα «Πρεσβυωπία Πάρτι», με μεγάλη επιτυχία! Έγινε masque & έγινε χαμός …για καλό σκοπό! (photos)

03.03.19, 18:32

ΣΕΡΡΕΣ: Ένα ακόμα «Πρεσβυωπία Πάρτι», με μεγάλη επιτυχία! Έγινε masque & έγινε χαμός …για καλό σκοπό! (photos)!

Τι να πει κανείς για το «Πρεσβυωπία Πάρτι», στις Σέρρες!!!

Ξεκίνησε, με κέφι και διάθεση αυτοσαρκασμoύ, μιας ομάδας γνωστών Σερραίων, οι οποίοι μεγαλώνουν (κι αυτοί,  όπως όλοι άλλωστε), αλλά δεν το βάζουν κάτω και κατέληξε πολύ γρήγορα να γίνει ένα από τα πιο δυνατά φιλανθρωπικά events στις Σέρρες!!!

Οι διοργανωτές  του «Πρεσβυωπία Πάρτι», θέλησαν να συνδυάσουν το κέφι τους και την …παρατεταμένη νεότητά τους με τη φιλανθρωπία! Αυτή η κίνησή τους (από το πρώτο κιόλας πάρτι)  βρήκε συγκινητική ανταπόκριση από τον κόσμο!

Έτσι – για τρίτη συνεχόμενη φορά μέσα σε λίγους μόνο μήνες – διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι για τη συγκέντρωση χρημάτων που διατίθενται σε άπορες οικογένειες.

Το «3ο Πρεσβυωπία Πάρτι» λοιπόν ήταν μασκέ, έγινε στο ΒΟΛΤΑ stories, χθες Σάββατο 2 Μαρτίου, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, το τρελό αποκριάτικο κέφι δεν σταμάτησε παρά τις πρώτες πρωινές ώρες και φυσικά συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι διοργανωτές αξιοποίησαν στο έπακρο την επιτυχία ενός μεγάλου αποκριάτικου πάρτι για να  κάνουν μια αξιόλογη δράση φιλανθρωπίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.