ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης

ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης

25.04.19, 12:03

ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ: Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης

Συνάντηση με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγο είχε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών Αριάδνη Παπαφωτίου και κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

Ο Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης, κ.κ. Θεολόγος αφού εξέφρασε τις θερμές ευχές του για δύναμη στον δύσκολο αγώνα των υποψηφίων, επισήμανε την αναγκαιότητα αγαστής συνεργασίας τοπικής αυτοδιοίκησης και εκκλησίας για την ευημερία του Δήμου και των Δημοτών.

Η κ. Παπαφωτίου, αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την εγκάρδια υποδοχή, εξήρε την Μητρόπολη για το σπουδαίο κοινωνικό της έργο και τόνισε:

«Μας τιμούν ιδιαίτερα τα θερμά σας λόγια και η εγκάρδια υποδοχή σας. Ως ΔΥΝΑΜΗ Σερραίων δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα είμαστε συμπαραστάτες και αρωγοί στο εκκλησιαστικό σας έργο.

Θεωρούμε με τη σειρά μας αναγκαία προϋπόθεση την καλή συνεργασία και συμπόρευση και σας ενημερώνουμε ότι στο Πρόγραμμα μας προτάσσουμε τρία ζητήματα για τα οποία θα αναλάβουμε άμεσα δράση:

-Τη διεκδίκηση και επιστροφή των κλεμμένων ιερών χειρογράφων από τη Βουλγαρία

-Τη συνδρομή και αρωγή μας στο πολύτιμο εκκλησιαστικό έργο κοινωνικής προσφοράς που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτας

-Την από κοινού προσπάθεια με τη σύμπραξη και άλλων τοπικών φορέων για την ανάδειξη του μνημείου στον Λόφο Καστά, ως τεκμήριο της μεγάλης Ιστορίας των Σερρών, της Μακεδονίας και της χώρας μας».

Την κ. Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Βάσω Μαυρίδου, Άννα Μελισσουργού, Ηλίας Μπάνδας, Κώστας Ριζούδης και Μάκης Χατζηλιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.