ΣΕΡΡΕΣ: To σημείο που θα βρείτε το καλύτερο παγωτό – Ονειρεμένες γεύσεις

ΣΕΡΡΕΣ: To σημείο που θα βρείτε το καλύτερο παγωτό – Ονειρεμένες γεύσεις

idiston-pagoto6

30.05.18, 07:44

ΣΕΡΡΕΣ: To σημείο που θα βρείτε το καλύτερο παγωτό – Ονειρεμένες γεύσεις

Εύκολα σου έρχεται η απάντηση στο μυαλό όταν βρίσκεσαι στις Σέρρες. «ΗΔΙΣΤΟΝ» και δε χρειάζεται συστάσεις. Το Ζαχαροπλαστείο «ΗΔΙΣΤΟΝ» εκτός από τα θεϊκά γλυκά Λαρίσης, εκτός από το καλύτερο μιλφέιγ που φάγατε ποτέ και τις συγκλονιστικές τούρτες,  μας δίνει ένα ακόμα λόγο για να το λατρεύουμε. Το ονειρεμένα παγωτό του!!! Φτιαγμένο με το χέρι, 100% φυσικό παγωτό, γίνεται με φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκα φρούτα εποχής και άλλα υλικά που δημιουργούν  «κολασμένες» γεύσεις. Οι πρώτες ύλες είναι καθοριστικής σημασίας και η ποιότητά τους είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό σε κάθε κουταλιά ή δαγκωνιά!

idisotn pagoto6

Πρέπει οπωδήποτε να δοκιμάσετε το «Μπισκότο της Γιαγιάς» του «ΗΔΙΣΤΟΝ». Είναι ό,τι πιο εμπνευσμένο έχετε φάει τον τελευταίο καιρό,  με πλούσια γεύση και απαλή η υφή που καθηλώνουν  τον ουρανίσκο και μια παραδοσιακή αγνότητα που δικαιώνει το όνομά του!

idisotn pagoto2

Τη γοητεία του κλασικού στην απόλυτη εκδοχή της, θα την βρείτε στον κανταΐφι με κρέμα και θα συγκλονειστείτε. Τους πιο ψαγμένους, που είναι open στις gourmet εμπνεύσεις, θα τους ενθουσιάσει το «Γιαούρτι με ρίπλα από ρόδι», η πιο δροσερή απόλαυση που χαρίζει νέες γευστικές εμπειρίες που γίνονται εθισμός και φυσικά τα παγωτά με φρουτένιες γεύσεις είναι απλώς μαγικά!!!

idisotn pagoto1

Το ποδήλατο του»ΗΔΙΣΤΟΝ» σας περιμένει για να βρείτε και να γευτείτε τον «top of the top» της έννοιας παγωτό!

Τα παγωτά του «ΗΔΙΣΤΟΝ» ορίζουν την έννοια γεύση. Είναι μαγεία!Είναι εμπειρία, είναι εθισμός!idisotn pagoto

IDISTON2

 

 

info: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΗΔΙΣΤΟΝ/ Μ.Αλεξάνδρου 20 Σέρρες/ τηλ 23210 24115

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.