ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ: Επίσκεψη στο ΚΑΑΜΕΑ Σερρών

ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ: Επίσκεψη στο ΚΑΑΜΕΑ Σερρών

16.05.19, 07:39

ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ: Επίσκεψη στο ΚΑΑΜΕΑ Σερρών

Επίσκεψη στο ΚΑΑΜΕΑ πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών Αριάδνη Παπαφωτίου συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

Στη συνάντηση με τη διεύθυντρια Ελισάβετ Μωυσιάδου και στελέχη του Κέντρου Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες των Σερρών, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην λειτουργία, στις ανάγκες και στο μέλλον του Κέντρου.
Έγιναν εξειδικευμένες συζητήσεις σχετικά με τους οικότροφους, τον εξοπλισμό, τις επιστημονικές ειδικότητες και τις κτιριακές υποδομές.
Η κ. Παπαφωτίου αφού ευχαρίστησε την κ. Μωυσιάδου και εξήρε το πολύτιμο έργο που γίνεται στο ΚΑΑΜΕΑ εδώ και δεκαετίες, τόνισε:

«Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή και την χρήσιμη συζήτηση. Το ενδιαφέρον μας ως επόμενη Δημοτική Αρχή είναι εστιασμένο στην εξυπηρέτηση των αναγκών και στην επίλυση των πολλών προβλημάτων της πόλης και των χωριών μας.
Τα ΑΜΕΑ επιβάλλεται να μπορούν να έχουν πρόσβαση όπου και οι υπόλοιποι κάτοικοι.
Η δημοτική μέριμνα για την ένταξή τους στην κοινωνική ζωή και στην καθημερινότητά της, είναι ένα συνεχές έργο στο οποίο θα αφοσιωθούμε. Θα είμαστε στο πλευρό σας με έργα και πράξεις » δήλωσε η κ. Παπαφωτίου.

Την κ. Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Δαμιανός Δουράκης, Κωνσταντίνα Καλένδραλη, Σάσα Μαρβάκη. Έφη Τζούρη και Παρθένα Χαραλαμπίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.