ΣΕΡΡΕΣ: Η ώρα του …μπαλκονιού (από τον Γρηγόρη Θωματίκο)

ΣΕΡΡΕΣ: Η ώρα του …μπαλκονιού (από τον Γρηγόρη Θωματίκο)

22.05.19, 13:29

ΣΕΡΡΕΣ: Η ώρα του …μπαλκονιού (από τον Γρηγόρη Θωματίκο)

Στην τελική ευθεία είμαστε εδώ και λίγες μέρες. Ο προεκλογικός χρόνος εκπνέει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και οι υποψήφιοι δήμαρχοι των Σερρών πραγματοποιούν μέσα σε κάτι παραπάνω από 48 ώρες, το σύνολο των κεντρικών ομιλιών, είτε εκδηλώσεων.

Παλαιότερα, το «μπαλκόνι» ήταν αυτό που θεωρητικά επηρέαζε κατά πολύ το αποτέλεσμα, αφού το σημαντικότερο στοιχείο σε όλα τα γκάλοπ είναι η «παράσταση νίκης», ποιος δηλαδή θα είναι ο νικητής και όχι η «πρόθεση ψήφου. Συνεπώς η εντύπωση μαζικότητας στην ομιλία του αρχηγού ήταν πολύ σημαντική.

Πλέον, όλα τα επικοινωνιακά «όπλα» έχουν μεταφερθεί στο διαδίκτυο και μαζί τους, οι καμπάνιες των υποψηφίων. Για το γέλιο μέχρι δακρύων με κάποιες από τις αναρτήσεις, δεν είναι της παρούσης να τα πούμε, το έχει ζήσει το πανελλήνιο.

Ωστόσο, η κινητοποίηση για τα events της τελευταίας εβδομάδας εξακολουθεί να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. «Μπαλκόνι» λοιπόν και το «εναρκτήριο λάκτισμα» δόθηκε ήδη από τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Παύλο Φαρμάκη που δεν περίμεναν την τελευταία εβδομάδα για ανοιχτή εκδήλωση.

Η συνέχεια, για να είμαστε δίκαιοι, δίνεται στο τελευταίο προεκλογικό τριήμερο, αρχής δεδομένης από σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου.

Σήμερα, λοιπόν, στις 7:30 το απόγευμα, πραγματοποιεί την κεντρική της ομιλία η Αριάδνη Παπαφωτίου, στο Εργατικό Κέντρο.

Λίγη ώρα μετά, στις 8, ακολουθεί η εκδήλωση …μετά μουσικής της Διάβασης Πεζών, στο καφέ μπαρ «Μπρίκι».

Αύριο, τη σκυτάλη παίρνει ο Αλέκος Χρυσάφης που θα μιλήσει στις 8:30 στην πλατεία Κρονίου.

Την Παρασκευή, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο, θα κάνει την κεντρική του ομιλία ο Στέφανος Φωτιάδης.

Τέλος, την ίδια μέρα και ώρα στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει ο Θόδωρος Αραμπατζής.

Υ.Γ.:Η επιλογή των εικόνων από τις αντίστοιχες εκδηλώσεις στο facebook, μόνο τυχαία δεν είναι -σ.σ. στη σελίδα του Θ. Αραμπατζή δεν υπήρχε αντίστοιχη εκδήλωση, γι’ αυτό δεν τη βάλαμε, το ξέρουμε όμως ότι είναι προγραμματισμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.