ΣΕΡΡΕΣ: Κάλεσμα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ σε συμμετοχή

ΣΕΡΡΕΣ: Κάλεσμα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ σε συμμετοχή

neolaiapasok170619

ΣΕΡΡΕΣ: Κάλεσμα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ σε συμμετοχή

Κάλεσμα προς τους νέους των Σερρών  για ενεργοποίηση και συμμετοχή, απευθύνει η προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Σερρών. Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Σερρών, συγκροτείται σε μια δύσκολη, απαιτητική και συνάμα περίεργη πολιτική περίοδο, για τον τόπο και τον χώρο της Κεντροαριστεράς. Έχοντας δρομολογηθεί από τους αρμόδιους φορείς, το Προγραμματικό και Πολιτικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ, η εκλογή του επικεφαλής από τη βάση της Παράταξης και το Συνέδριο του Ενιαίου Φορέα, καλούμαστε να συνδιαμορφώσουμε και να αποτυπώσουμε στην κοινωνία, το ιδεολογικό στίγμα και την πολιτική φυσιογνωμία της Παράταξης.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο κορμός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, οφείλει στην ιστορία του, στη διαδρομή του και στον λαό που πάλεψε, διεκδίκησε και πέτυχε γι’ αυτόν, να ανανεωθεί, να διεκδικήσει και να ριζοσπαστικοποιηθεί, φαντάζοντας ξανά το κεντροαριστερό, λαϊκό, πατριωτικό, ευρωπαϊκό, δημοκρατικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα, που ο λαός τού εμπιστεύονταν τις τύχες και τη φωνή του. Για αυτούς τους λόγους και ακόμη περισσότερους, η διαδικασία ανασυγκρότησης της Νεολαίας του Νομού Σερρών, θα είναι διαρκής και συνεχής.

Καλούμε όλους τους νέους, προοδευτικούς πολίτες από τον χώρο των Σοσιαλιστών, των Σοσιαλδημοκρατών, της Ανανεωτικής Αριστεράς, του Προοδευτικού Μεταρρυθμιστικού Κέντρου και της Πολιτικής Οικολογίας να συμπορευτούν, να συστρατευτούν μαζί μας και να συνδιαμορφώσουν τις προτάσεις της Παράταξης, για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου την επόμενη μέρα. Δεν περισσεύει κανείς. Ερχόμαστε από πολύ μακριά και πάμε πολύ μακριά.

Μετά τιμής, η προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Σερρών.

Γιώργος Τρέντσιος – Συντονιστής
Δημήτρης Λαμπρινίδης – Υπεύθυνος Τύπου
Κατερίνα Πέσιου – Υπεύθυνη κεντρικού Πολιτικού Σχεδιασμού
Δημήτρης Παπαδόπουλος – Υπεύθυνος τοπικού Πολιτικού Σχεδιασμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.