ΣΕΡΡΕΣ – ΦΑΓΗΤΟ: Η ελληνική δημιουργική κουζίνα στα καλύτερά της στο βραβευμένο εστιατόριο της πόλης

ΣΕΡΡΕΣ – ΦΑΓΗΤΟ: Η ελληνική δημιουργική κουζίνα στα καλύτερά της στο βραβευμένο εστιατόριο της πόλης

28.6.18, 10:25

ΣΕΡΡΕΣ – ΦΑΓΗΤΟ: Η ελληνική δημιουργική κουζίνα στα καλύτερά της στο βραβευμένο εστιατόριο της πόλης

Το εστιατόριο «Κάππαρη» στις Σέρρες  είναι εδώ και χρόνια σηµείο αναφοράς όχι µόνο για την πόλη αλλά και για όσους την επισκέπτονται .Μέσα σε ένα οικείο και καλόγουστο περιβάλλον, με κοµψότητα και  αυθεντικότητα, σερβίρει  γαστρονοµικά αριστουργήματα που ισορροπούν ανάµεσα στην κλασική και τη μοντέρνα κουζίνα, µε τη σφραγίδα του έμπειρου σεφ – ιδιοκτήτη Παύλου Μάτσικα.

 Από τα πιο πολυσυζητηµένα εστιατόρια της πόλης των Σερρών, παρουσιάζει εκλεκτά πιάτα ελληνικής κουζίνας µε αναφορές στην αγροτική αλλά και αστική μαγειρική, στα οποία κάθε ώριµος ουρανίσκος θα βρει την ουσία των αισθήσεων σε κάθε βουκιά.

Το μενού είναι απλό και µοντέρνο και  καταφέρνει να παντρεύει αρµονικά και γευστικά φαινοµενικά ετερόκλητες προτάσεις και υλικά. Η κάρτα δεν σταματά να ανανεώνεται και κάθε τι καινούριο συνταιριάζεται μαεστρικά με τις ήδη υπάρχουσες, κλασικές αγαπημένες γεύσεις.

 

Ο Παύλος Μάτσικας chef και ιδιοκτήτης της Κάππαρης, παντρεύει με ταλέντο το μεράκι του για τη μαγειρική με την επιμονή του στις ποιοτικές πρώτες ύλες και το αποτέλεσμα σε κάθε πιάτο ξεπερνά τις προσδοκίες.

 

Η «Κάππαρη» βραβεύτηκε από το έγκυρο και δημοφιλές site «estiatoriα.gr»  και  συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην Ελλάδα σύμφωνα με τους έμπειρους και καξιωμένους γευσιγνώστες «estiatoriα.gr» .

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.