ΠΑΣΟΚ: Σε δύσκολη θέση με το Σκοπιανό – Τους βουλευτές της Β. Ελλάδας είδε η Γεννηματά

ΠΑΣΟΚ: Σε δύσκολη θέση με το Σκοπιανό – Τους βουλευτές της Β. Ελλάδας είδε η Γεννηματά

13.06.18, 20:48

ΠΑΣΟΚ: Σε δύσκολη θέση με το Σκοπιανό – Τους βουλευτές της Β. Ελλάδας είδε η Γεννηματά

Με έκδηλη ανησυχία παρακολουθούν στο Κίνημα Αλλαγής και ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΣΥ το ζήτημα της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ.

Στη Χαριλάου Τρικούπη έφτασαν αργά το μεσημέρι και πριν το ΠΑΣΟΚ πάρει το κείμενο της συμφωνίας οι βουλευτές που εκλέγονται στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για τους Γ. Αρβανιτίδη από τη Θεσσαλονίκη, Μ. Τζελέπη από τις Σέρρες και Χ. Κεφαλίδου από την Δράμα. Και οι τρεις ναι μεν είναι υπερ της λύσης του θέματος, αλλά με το κλίμα που διαμορφώνεται έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Η ανησυχία τους είναι έντονη και για το λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες η κα Γεννηματά τους συνέστησε να είναι ψύχραιμοι μέχρι οι ειδικοί εμπειρογνώμονες του Κινήματος Αλλαγής μελετήσουν διεξοδικά το πολυσέλιδο κείμενο.

Ο προβληματισμός είναι έντονος για την επόμενη ημέρα μια και τα κουκιά για τους Βουλευτές θα είναι μετρημένα αν πουν ότι θα στηρίξουν τη συμφωνία Τσίπρα.

Αναβρασμός στο Κίνημα

Αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ ήδη από τις κυβερνητικές και μόνο διαρροές βλέπουν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μια ετεροβαρή συμφωνία και με πολλές ασάφειες ιδίως ως προς την αιρεσιμότητα της ενταξιακής προοπτικής της γειτονικής χώρας.

Από το Ποτάμι πάντως επιμένουν να βλέπουν το μομέντουμ της συμφωνίας από θέση αρχής και κάποιοι βλέπουν θετικά τη συμφωνία. Πάντως μετά και την κόντρα Δανέλλη – Κωνσταντινόπουλου όλοι αναγνωρίζουν ότι να δεν καταλήξουν σε κοινή στάση υπάρχει εκ των πραγμάτων μείζον ζήτημα.

πηγή: newpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.