ΣΕΡΡΕΣ: Ξεκινά το 8ο SchoolMusicFestival

ΣΕΡΡΕΣ: Ξεκινά το 8ο SchoolMusicFestival

27.06.18, 09:07

ΣΕΡΡΕΣ: Ξεκινά το 8ο SchoolMusicFestival

Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών, διοργανώνει για όγδοη (8η) συνεχή χρονιά, το Σχολικό Μουσικό Φεστιβάλ, «SchoolMusicFestival». Μια μουσική γιορτή των σχολικών συγκροτημάτων και των Μουσικών Σχολείων που δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να εκφράσουν τις μουσικές ευαισθησίες τους και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιουνίου 2018, στις 20:30μ.μ. στο Θερινό θεατράκι του Δήμου Σερρών (κεντρικό πάρκο) με τη συμμετοχή δεκατεσσάρων (14) συνολικά σχολικών μουσικών συγκροτημάτων που απαρτίζονται από 139 νεαρούς καλλιτέχνες.

Ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, κ. Βασίλης Τερζής, καλούν όλους τους Σερραίους να παρακολουθήσουν, να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν τη μαθητική αυτή μουσική εκδήλωση.

Το «SchoolMusicFestival» στις 27 Ιουνίου θα φιλοξενήσει σχολικά μαθητικά γκρουπ από το Μουσικό Σχολείο Σερρών, το 2ο Γυμνάσιο Σερρών και μία μπάντα από μαθητές του Δήμου Κομοτηνής και στις 28 Ιουνίου 2018 μία εφηβική χορωδία με καμπάνες από την Πενσυλβανία των ΗΠΑ, το Μουσικό Σχολείο Σερρών, το 5ο Λύκειο Σερρών, το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών και το μαθητικό σχήμα  έντεχνης μουσικής της Φιλαρμονικής του Δήμου Σερρών.

Δύο υπέροχες μουσικές βραδιές στα πλαίσια εορτασμού και της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής (21 Ιουνίου) γεμάτες με ήχους από έντεχνη και παραδοσιακή ελληνική μουσική, τζαζ, pop και φολκ, ένα πλούσιο πρόγραμμα με ένα ιδιαίτερα ανεβασμένο καλλιτεχνικό επίπεδο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.