ΣΕΡΡΕΣ: Παρεμβάσεις στη νέα & την παλιά εθνική προς Θεσσαλονίκη

ΣΕΡΡΕΣ: Παρεμβάσεις στη νέα & την παλιά εθνική προς Θεσσαλονίκη

05.06.18, 19:54

ΣΕΡΡΕΣ: Παρεμβάσεις στη νέα & την παλιά εθνική προς Θεσσαλονίκη

Εργασίες επισκευής, συντήρησης και αποκατάστασης των φθορών οδοστρώματος, σήμανσης και βελτίωσης των μέτρων ασφαλείας, πρόκειται να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα στις εθνικές και επαρχιακές οδούς της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Τις σχετικές διαδικασίες για τον διαγωνισμό ενέκρινε σήμερα η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μεταξύ άλλων, θα γίνουν παρεμβάσεις στην νέα και την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, την νέα και την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών και σε λοιπά τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου. Προβλέπονται, επίσης, εργασίες αποκατάστασης βλαβών στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού εντός των ορίων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, η οικονομική επιτροπή ενέκρινε σήμερα την συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασίας για έργο που αφορά συντηρήσεις των αντιπλημμυρικών έργων του ποταμού Λουδία και της Τάφρου 66. Συγκεκριμένα, σχεδιάζονται εργασίες αποκατάστασης του αναβαθμού, καθαρισμού των γεφυρών και αποκατάστασης του τεχνικού έργου αποστράγγισης των περιοχών καλλιέργειας. Οι εργασίες έχουν κριθεί απαραίτητες λόγω καταστροφών στα αντιπλημμυρικά έργα που αποδίδονται στην πάροδο των ετών και στην εμφάνιση μεγάλων πλημμυρικών παροχών κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.