ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ EVENTS: Oι Σερραίοι σεφ, Συμεωνίδης και Χατζόπουλος μαζί, δημιουργούν και προσφέρουν brunch

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ EVENTS: Oι Σερραίοι σεφ, Συμεωνίδης και Χατζόπουλος μαζί, δημιουργούν και προσφέρουν brunch

23.06.18, 10:27

ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ EVENTS: Oι Σερραίοι σεφ, Συμεωνίδης και Χατζόπουλος μαζί, δημιουργούν και προσφέρουν brunch

Οι δύο Σερραίοι ταλαντούχοι chef, o Κωνσταντίνος Συμεωνίδης και ο Βασίλης Χατζόπουλος – που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από το τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef – ενώνουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους, αύριο Κυριακή 24.06.18, στη Θεσσαλονίκη και στον πολυχώρο τέχνης και διασκέδασης «Υψιλον».

«Μπαρντς για μια μέρα»,  είναι ο τίτλος του μαγειρικού event και οι δύο chef   δημιουργούν και προσφέρουν στους Θεσσαλονικείς, από τις 12.00 ως τις 18.00,  ελληνικό εμπνευσμένο brunch με πολλές οικείες αλλά και ευφάνταστες γεύσεις!

Τι ρόλο παίζει το αβοκάντο σε όλο αυτό; Τελικά μήπως είχαμε και στο χωριό μας αβοκάντο;

Θα τα μάθουμε όλα αύριο στη Θεσσαλονίκη και στο «Υψιλον» (Εδέσσης 5), αφού δοκιμάσουμε και απολαύσουμε το πρωινομεσημεριανό μενού των δύο ταλαντούχων Σερραίων chef!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.