ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «Μηδενικού έργου η κυβέρνηση»

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «Μηδενικού έργου η κυβέρνηση»

15.06.19, 18:36

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «Μηδενικού έργου η κυβέρνηση»

«Μηδενικού έργου», χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ο Κώστας Καραμανλής. Σε συνέντευξή του στη «δημοκρατία», ο Σερραίος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η μόνη σταθερά του ελληνικού πολιτικού συστήματος από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα είναι η παράταξή μας. Η ΝΔ είναι η σταθερά αξία των Ελλήνων».

Επιπλέον, προσθέτει χαρακτηριστικά: «Μπορεί να έχουμε κάνει κι εμείς λάθη, αλλά διαχρονικά κρατήσαμε τις αρχές και τις αξίες μας: τον γνήσια λαϊκό αλλά όχι λαϊκίστικο χαρακτήρα, τις φιλελεύθερες ιδέες, τον υγιή πατριωτισμό, τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και πρωτίστως την απαράβατη αρχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή ότι το εθνικό συμφέρον μπαίνει πάντα πάνω από το κομματικό».

Προβλέποντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Καραμανλής επισημαίνει: «Όλα αυτά, τα έχει εκτιμήσει ο ελληνικός λαός. Και στις πρόσφατες τριπλές κάλπες έδειξε ότι στρέφει όλες του τις ελπίδες για το αύριο στη ΝΔ. Την 7η Ιουλίου είμαι βέβαιος ότι θα επιβεβαιωθεί αυτή η εικόνα. Η μεγάλη ανατροπή της κάλπης θα είναι η αυτοδυναμία της ΝΔ –ένας στόχος που πλέον φαίνεται εφικτός. Αρκεί να μην πάει ούτε ψήφος χαμένη».

Διαβάστε ολόκληρη τη σημερινή συνέντευξη του Κώστα Καραμανλή στην Κυριακάτικη Δημοκρατία εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.