ΚΑΡΠΟΥΧΤΣΗΣ: Επίσκεψη σε Κερκίνη, Λιθότοπο, Βαλτερό και Τούμπα

ΚΑΡΠΟΥΧΤΣΗΣ: Επίσκεψη σε Κερκίνη, Λιθότοπο, Βαλτερό και Τούμπα

17.06.19, 19:39

ΚΑΡΠΟΥΧΤΣΗΣ: Επίσκεψη σε Κερκίνη, Λιθότοπο, Βαλτερό και Τούμπα

Δελτίο Τύπου από το γραφείο του Κώστα Καρπουχτσή αναφέρει:

Στην Κερκίνη και στον Λιθότοπο βρέθηκε πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» Κώστας Καρπουχτσής. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Κερκίνη ο κ. Καρπουχτσής παρακολούθησε τις παραδοσιακές ιπποδρομίες ένα έθιμο, το οποίο αναβιώνει κάθε χρόνο τέτοια ημέρα χάρη στους νέους του χωριού δίνοντας τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη σημερινή θρησκευτική εορτή προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους. Σήμερα τιμάμε μια από τις σημαντικές εορτές της Ορθοδοξίας, το Άγιο Πνεύμα, την αποκάλυψη δηλαδή της Αγίας Τριάδας, του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Καλή φώτιση σε όλους και το Άγιο Πνεύμα να αγιάζει τις καρδιές μας και τις σκέψεις μας. Χρόνια πολλά σε όλους».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, στην  περιοχή ο κ. Καρπουχτσής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους τόσο της Κερκίνης όσο και του Λιθοτόπου, έτυχε θερμής αποδοχής και συζήτησε μαζί τους θέματα που απασχολούν τα αγροτικά ζητήματα, την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου παρέστη στις εκδηλώσεις του Βαλτερού που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Βαλτερού «Αριστοτέλης» του Δήμου Ηράκλειας και στο χωριό Τούμπα του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.