ΣΕΡΡΕΣ: Αρβανιτάκη – Κότσιρας ξεσήκωσαν το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Αρβανιτάκη – Κότσιρας ξεσήκωσαν το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

13.06.19, 11:48

ΣΕΡΡΕΣ: Αρβανιτάκη – Κότσιρας ξεσήκωσαν το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του θεσμού «Πολιτιστικό Καλοκαίρι», που διοργανώνει η ΚΕΔΗ Σερρών. Η προσέλευση στη μεγάλη συναυλία των Ελευθερίας Αρβανιτάκη και Γιάννη Κότσιρα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ξεσήκωσαν το κοινό. Πρόσφατα ο σπουδαίος καλλιτέχνης είχε εκφράσει ξανά την αγάπη του για την πόλη των Σερρών, τονίζοντας ότι «ο κόσμος που έχει έρθει στις συναυλίες μου ήταν πάντα ανοιχτόκαρδος, με υπέροχη συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα τραγούδια και ιδιαίτερα ανοιχτός στο να δεχτεί καινούριες προτάσεις. Είναι πάντα χαρά να τραγουδάω στις Σέρρες».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Κώστας Καρπουχτσής, ο οποίος ήταν φανερά ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την προσέλευση του κόσμου. «Η μουσική είναι πολιτισμός. Ξεκινήσαμε με την ΚΕΔΗΣ το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Σερρών με Αρβανιτάκη – Κότσιρα! Μια βραδιά διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους! Συγχαρητήρια στους ανθρώπους πίσω από την επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κότσιρας – Αρβανιτάκη: Πως γνωρίστηκαν

Το μουσικό δίδυμο που ξεσήκωσε τις Σέρρες αποκάλυψε πρόσφατα στο «Πρωινό» το πως γνωρίστηκαν. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Δάσους έκανε στο πλευρό της Ελευθερίας Αρβανιτάκη την πρώτη του συναυλία. «Ο Άγγελος Σφακιανάκης μου μίλησε τότε για έναν καινούριο τραγουδιστή και μου είπε να τον ακούσω. Εκείνη τη περίοδο παίζαμε με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, αλλά χρειαζόμουν και μια λαϊκή φωνή γιατί ήταν και ένα μέρος του προγράμματος που θα ήταν λαϊκό και συναντηθήκαμε με τον Γιάννη, ήρθε στο σπίτι μου, παίξαμε και έτσι ξεκίνησε αυτή η συνεργασία», ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

πηγή: pagenews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.