ΚΟΛΛΙΑ: Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομογένειας

ΚΟΛΛΙΑ: Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομογένειας

09.07.18, 19:26

ΚΟΛΛΙΑ: Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομογένειας

«Έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν συμφωνούμε με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια, με κανέναν τρόπο», τόνισε, για άλλη μια φορά, η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, στη διάρκεια συνάντησης που είχε στη Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (World Hellenic InterParliamentary Association), η οποία αποτελείται από κοινοβουλευτικά μέλη Ελλήνων της Ομογένειας.

«[…] γνωρίζοντας ότι οι θέσεις της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, συμβαδίζουν με τις θέσεις που εκφράζω αυτή τη στιγμή και είναι επίσης οι θέσεις της παράταξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σας καλώ να σταθείτε δίπλα μας», τόνισε η υφυπουργός η οποία ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ομογένειας για το κυβερνητικό έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Peter Katsambanis (Australia) και οι κ.κ. John Pandazopoulos (Γενικός Γραμματέας – Australia), Leonidas Raptakis (USA), Stephan Pappas (Canada), Gerry Sklavounos (Canada), και George Michalakis (South Africa).

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.