ΣΕΡΡΕΣ: Η μεγάλη γιορτή του τένις (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Η μεγάλη γιορτή του τένις (ΦΩΤΟ)

09.07.18, 07:43

ΣΕΡΡΕΣ: Η μεγάλη γιορτή του τένις (ΦΩΤΟ)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις Σέρρες το 3ο τένις Camp που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου 2018 ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών.

Το χαμόγελο των παιδιών από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στο καμπ ήταν η καλύτερη απόδειξη της επιτυχίας του. Οι αθλητές αφού προπονήθηκαν πάνω σε εξειδικευμένα θέματα (τεχνικής, τακτικής, ειδικές καταστάσεις παιχνιδιού – πως παίζουμε στην ισοπαλία, στο αβαντάζ κλπ), μπήκαν στην τριεθνή, πραγματικά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι για να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό.

Οι αποστολές των ξένων αθλητών, μαζί με τους Έλληνες αθλητές  ξεκίνησαν τους αγώνες τους την Πέμπτη  5 Ιουλίου 2018, κανονικά με το sign in και την κλήρωση. Οι ξένοι αθλητές από την Βουλγαρία και τα Σκόπια πλαισίωσαν τους Έλληνες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες (κάτω των 12, 14 και 16 ετών). Οι εντυπώσεις από την διοργάνωση,  ήταν θαυμάσιες (γήπεδα τένις, ξενοδοχείο με πισίνα, υπέροχο τοπίο με φυσικές ομορφιές για περίπατο και άσκηση), και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για όλους τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες. Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

Κατηγορία 1η θέση 2η θέση 3η θέση
Αγόρια 12 ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΑ ΜΕΛΙΣΣΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΑΟΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΕΣ

&

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΟΑ

Κορίτσια12 ΣΜΥΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗΟΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΣΑΛΜΑ ΜΑΡΚΕΛΑ-ΦΩΤΕΙΝΗΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΑΚΑΡΕΛΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗΟΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΙΤΑΝΗ

&

ΠΑΡΛΑΝΤΖΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΟΑ ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αγόρια 14 ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΑΣΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛ ΚΑΒΑΛΑΣ (Α)&

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Κορίτσια14 ΣΙΣΚΟΥ-ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΙΖΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

ΠΛΟΥΓΑΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑΟΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣ.

&

MULICKOVSKA BIJANA

FYROM

Αγόρια 16 ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣΣΑ ΣΕΡΡΩΝ ΜΙΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

&

ΚΟΥΤΣΟΧΙΩΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΑ

Κορίτσια16 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΑΛΤΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑΑΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑΟΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

&

ΚΑΚΑΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΖΑΝΑ

ΣΑ ΣΕΡΡΩΝ

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Για την σπουδαία πρωτοβουλία της ΕΦΟΑ με την καθιέρωση των τριεθνών συναντήσεων αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους οι προπονητές που συμμετείχαν στο καμπ επισημαίνοντας ότι είναι μία σημαντική καινοτομία στον αγωνιστικό σχεδιασμό, η οποία δίνει αγωνιστικές ευκαιρίες στους αθλητές της περιφέρειας και του κέντρου. Μάλιστα ορισμένοι πρότειναν και την αύξηση της βαθμολογίας η οποία για πρώτη φορά καθιερώθηκε.

Στέλιος Μπικάκης(Προπονητής ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ)

«Καλή προσπάθεια, θα θέλαμε περισσότερους ξένους αθλητές. Ο συνδυασμός γηπέδων – εγκαταστάσεων και ξενοδοχείου άψογος. Το πρόγραμμα κύλησε ομαλά και θα μπορούσαν να υπάρχουν και διπλά.  Θα μπορούσε να δημιουργηθεί Juniors Davis cup tournament».

Άρης Γραμματόπουλος (Πρόεδρος Σ.Α. Σερρών)

«Η τριεθνής συνάντηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε την Ε.Φ.Ο.Α. και τον πρόεδρο της, κ. Σπ. Ζαννιά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει στην διοργάνωση αγωνιστικών εκδηλώσεων. Στο χέρι μας είναι να δυναμώσουμε τις τριεθνείς συναντήσεις με απώτερο σκοπό την αποκόμιση σημαντικών τενιστικών εμπειριών για όλους. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συμμετέχοντες (αθλητές, προπονητές, γονείς και συλλόγους). Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 2019»

Hammed Pepic (Tennis Coach Jug Tennis Club Skopje).

«Η ιδέα και η δημιουργία των τριεθνών συναντήσεων, δίνει την δυνατότητα στα παιδιά των βαλκανικών χωρών να έχουν αγωνιστικές εμπειρίες με χαμηλό οικονομικό κόστος. Αυτό εξυπηρετεί άψογα αυτούς που λειτουργούν σαν σύλλογοι».

Hristo Chompanov ( tennis coachKirdjali Bulgaria).

«Σπουδαία διοργάνωση την οποία οι αθλητές μας την περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρώτα- πρώτα,  είναι πολύ κοντά η πόλη των Σερρών και δεύτερον πολλές φορές στην Βουλγαρία , ταξιδεύουμε 200 χλμ για να παίξουμε ένα παιχνίδι κι αν χάσουμε , πρέπει να επιστρέψουμε πίσω ξοδεύοντας πολλά χρήματα για ένα μικρό αποτέλεσμα. Εδώ στις Σέρρες το κάθε παιδί έδωσε το λιγότερο πέντε αγώνες, πράγμα πολύ σπουδαίο για εμάς».

Κώστας Σορφανές  (προπονητής Σ.Α. Σερρών).

«Συγχαρητήρια στην Ε.Φ.Ο.Α γι’ αυτήν την ανάθεση, η οποία για μας είναι πολύ σημαντική από άποψη αγωνιστικών εμπειριών και οριοθέτησης νέων στόχων. Αυτές τις ημέρες η καρδιά του Ελληνικού τένις χτυπά στο Wimbledon και στην κοιλάδα των Σερρών. Την νέα χρονιά περιμένουμε περισσότερες συμμετοχές και στο καμπ και στο τουρνουά. Ένα μεγάλο μπράβο και στην διοίκηση του Σ.Α. Σερρών που φέρνει τέτοιες διοργανώσεις στην πόλη».

Γιάννης Αθαναηλίδης  (έφορος αγωνιστικού ΕΦΟΑ)

 «Φαίνεται ότι οι τριεθνείς συναντήσεις φέρνουν κάτι καινούργιο στον χώρο του τένις. Αυτό φαίνεται από τον ενθουσιασμό των μικρών αθλητών, όταν πρόκειται να συναντηθούν με ξένους αθλητές. Από την πλευρά των συλλόγων, η ανταπόκριση είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Πιστεύω, ότι σύντομα η προσπάθεια αυτή θα φέρει καρπούς».

πηγή: ert.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.