ΘΕΑΤΡΟ: Αύριο στις Σέρρες η ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ του Νίκου Μουτσινά – Πότε θα ανέβει στην Αμφίπολη

ΘΕΑΤΡΟ: Αύριο στις Σέρρες η ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ του Νίκου Μουτσινά – Πότε θα ανέβει στην Αμφίπολη

17.06.19, 07:40

ΘΕΑΤΡΟ: Αύριο στις Σέρρες η ΒΕΡΒΕΡΙΤΣΑ του Νίκου Μουτσινά – Πότε θα ανέβει στην Αμφίπολη

Η παράσταση του Νίκου Μουτσινά που έσπασε όλα τα ταμεία στη θεατρική Αθήνα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας σε όλη την Ελλάδα έρχεται στις Σέρρες και  στην Αμφίπολη

Τιμή Προπώλησης 17€ – Τιμή εισόδου: 20€

Ημερομηνίες

Παρασκευή 12.07.16, 21.00, Ανοιχτό Αμφιθέατρο ΤΕΙ Σερρών – Σέρρες

Σάββατο 20.07.19, 21:00, Θέατρο Αμφίπολης – Αμφίπολη

Η απίστευτη φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού υπόσχεται απροσποίητο και άφθονο γέλιο.

Ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, pop art σκηνικά από τη Μαρία Φιλίππου, καταπληκτικοί φωτισμοί από τον Χρήστο Τσιόγκα, εντυπωσιακά κοστούμια από τη Νικόλ Παναγιώτου συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό της παράστασης.

Λίγα λόγια για το έργο

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).

Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου), η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου!

Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.