ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ: Συνεχίζεται το επιχειρείν στα Κουφονήσια – Σερραίοι άνοιξαν μπεργκεράδικο με άρωμα Μεξικού (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ: Συνεχίζεται το επιχειρείν στα Κουφονήσια – Σερραίοι άνοιξαν μπεργκεράδικο με άρωμα Μεξικού (ΦΩΤΟ)

11.07.19, 08:39

ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ: Συνεχίζεται το επιχειρείν στα Κουφονήσια – Σερραίοι άνοιξαν μπεργκεράδικο με άρωμα Μεξικού (ΦΩΤΟ)

Και μετά το πετυχημένο επιχειρηματικό εγχείρημα του Κώστα Πασχαλίδη και της ομάδας του «Βόλτα» στα Κουφονήσια, στο σερραϊκό επιχειρείν δίνει και πάλι δυναμικό παρών στο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

3η  χρονιά φέτος για τις Μικρές Κυκλάδες. Από την καρδιά των Σερρών και από την ομάδα του ΒΟΛΤΑ, δημιουργήθηκε στα Κουφονήσια των Κυκλάδων, ένα γευστικό θαύμα. Tο εστιατόριο «mikres cyclades», από το πρώτο καλοκαίρι της λειτουργίας του, άφησε ένα δυνατό γαστρονομικό αποτύπωμα, σαγήνευσε Έλληνες και ξένους τουρίστες και κέρδισε τα εύσημα από κοινό και κριτικούς!

Μετά λοιπόν την επιτυχία των Μικρών Κυκλάδων,  τρεις άλλοι Σερραίοι έρχονται να εμπλουτίσουν την επιχειρηματική δράση των Σερρών στο νησί!

Ενα κλασσικό κάτασπρο κυκλαδίτικο σπίτι στο Ανω Κουφονήσι «ντύθηκε» με φωτεινά κίτρινα και πράσινα χρώματα για να στεγάσει τρεις Σερραίους και το… Μεξικό.

Ενα ζευγάρι, η Αναστασία Καλαμπόκη και ο Μάκης Ιφόγλου, μαζί με τον ξάδελφό του, Μιχάλη Ιφόγλου αποφάσισαν να αφήσουν τις Σέρρες και να κατέβουν νότια, στα πανέμορφα Κουφονήσια, που το Conde Nast Traveller είχε χαρακτηρίσει ως Χάμπτονς της Ελλάδας και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα… Να ανοίξουν ένα streetfoodάδικο.

Η Αναστασία, ο Μάκης και ο Μιχάλης

Τρεις Σερραίοι και ένα streetfoodάδικο στα Κουφονήσια

Η ιδέα άκρως αυθόρμητη καθώς «γεννήθηκε» την ώρα που έκαναν προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Μάκης ήθελε από καιρό να ασχοληθεί με ένα μαγαζί με βάση το streetfood, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν το είχε κάνει πραγματικότητα. Τελικά, έχοντας δίπλα του την Αναστασία και τον Μιχάλη πήραν την απόφαση να ταξιδέψουν στα Κουφονήσια και να δημιουργήσουν κάτι εντελώς δικό τους. Ενας μάγειρας, λοιπόν, μια παιδαγωγός και ένας ειδικός στα κοκτέιλ έφτασαν στις Κυκλάδες και συστήνουν το Guacamole.

Στο Guacamole ολα είναι χρωματιστά

Ο Μάκης δημιούργησε ένα πολύ φρέσκο μενού με μπέργκερ, σαλάτες αλλά και hotdog με νότες Λατινικής Αμερικής και Μεξικού. Η Αναστασία, με σπουδές στο τμήμα Παιδαγωγικού δημοτικής εκπαίδευσης του ΑΠΘ, το «έχει» με την εξυπηρέτηση του κόσμου και τη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησης, ενώ ο Μιχάλης ήταν αυτός που έδωσε την ιδέα να «παντρευτούν» τα μπέργκερ με τα καλοκαιρινά και δροσερά κοκτέιλ, μιας και είναι ειδικός στα κοκτέιλ, έχοντας 10 χρόνια τουλάχιστον στον χώρο με συνεχή βελτίωση και επιμόρφωση με σεμινάρια και συνεργασίες με εταιρείες ποτών.

Ψωμάκι, ζουμερό μπιφτέκι και φρέσκια ντομάτα, ό,τι πρέπει μετά την παραλία

Κάπως έτσι, στο απαράμιλλης ομορφιάς Ανω Κουφονήσι, ο ταξιδιώτης μπορεί να χαλαρώσει σε μια κίτρινη καρέκλα, απολαμβάνοντας ζουμερά μπέργκερ και πίνοντας το δροσερό του κοκτέιλ. Διεύθυνση για το Guacamole δεν υπάρχει, αλλά οι μυρωδιές σίγουρα θα σας οδηγήσουν σε αυτό!

Κάτι για τη λιγούρα!

Με σήμα το αβοκάντο, οι τρεις Σερραίοι περιμένουν να σας καλωσορίσουν και να σας περιποιηθούν.

#foodporn στα Κουφονήσια

Η ποπ διάθεση του streetfoodάδικου κάνει την ατμόσφαιρα ακόμη πιο χαλαρή, όπως άλλωστε αρμόζει στις διακοπές.

Και όλα οδηγούν σε μπέργκερ και κοκτέιλ!

Μπείτε στον λογαριασμό τους στο Facebook

Mπείτε στον λογαριασμό τους στο Ιnstagram

πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.