ΣΕΡΡΕΣ: Οι εκδηλώσεις του λαογραφικού μουσείου «Χαγιάτι Λαδιά» στην Πρώτη (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Οι εκδηλώσεις του λαογραφικού μουσείου «Χαγιάτι Λαδιά» στην Πρώτη (ΦΩΤΟ)

23.08.19, 07:36

ΣΕΡΡΕΣ: Οι εκδηλώσεις του λαογραφικού μουσείου «Χαγιάτι Λαδιά» στην Πρώτη (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Λαογραφικού Μουσείου «Χαγιάτι Λαδιά» στην Πρώτη Σερρών.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 07 11 Αυγούστου 2019

Με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου έληξε η πρώτη Μουσική βραδιά, με τον Βασίλη Βελλίκη με την κιθάρα του, τον Χάρη Τσιπουρίδη με το βιόλι, τον Δημήτρη Βλαχομήτρο με το μπουζούκι και τον Δημοσθένη Κοσλίδη με το ούτι. που μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά στην αυλή του μουσείου.

Ευχαριστούμε όλους του καλλιτέχνες και δημιουργούς για την συμμετοχή τους στην έκθεση και για την βοήθεια τους στο στήσιμο της έκθεσης, μα προ πάντων για την καλή διάθεση και το χαμόγελο.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Στις 9μ.μ. στην αυλή του μουσείου έλαβε μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση για την διατροφή με ομιλητές τον κ. Κοσλίδη Στέλιο και την κ.Τσελεκίδου Αφροδίτη, καταξιωμένους στον χώρο της υγιεινής διατροφής, Τους ευχαριστούμε για την ενημέρωση και την ανάλυση της διατροφικής ετικέτας, καθώς και όλους όσους παρακολούθησαν την ημερίδα.

Κυριακη 11 Αυγούστου 2019

Υπό το φως του φεγγαριού σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα πλήθος κόσμου (στην αυλή του μουσείου) ακούσαμε καντάδες από κανταδόρους (της Πρώτης και του Ροδολίβους).

Ο Γιάννης Νικολαϊδης με το σαξόφωνο και οι νέοι της παρέας Ουρανία Κλώτσικα με σαξόφωνο, και Νίκος Νικολαίδης με κιθάρα ήταν η έκπληξη της βραδιάς τους ευχαριστούμε όλους.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Ο συναρπαστικός ο κόσμος των μανιταριών όπως και η αναλυτική ενημέρωση από τον κ. Σιδηρόπουλο Λάζαρο. ήταν πολύ με πολλές ερωτήσεις από το κοινό και απαντήσεις από τον ίδιο.

Ο κόσμος αφού παρακολούθησε την ημερίδα για τα μανιτάρια, γεύτηκε μανιταρόπιτα και τις καλλιτεχνικές δημιουργίες από φρούτα και λαχανικά τουΠαναγιώτη Δασκαλούδη. Τους ευχαριστούμε θερμα καθώς επίσης και όλους όσους παρευρέθηκαν.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Στην αυλή του μουσείου, η πένα του Μάνθου Σκαργιώτη έσμιξε με την πένα του Θανάση Σκαργιώτη κάτω από το φως του φεγγαριού.

Ο Δημοσθένης Κοσλίδης παρουσίασε το βιβλίο του Μάνθου Σκαργιώτη με τίτλο «ΟΥΜΠΟΥΝΤΟΥ», η Φούλα Γαρυφαλλιδου διάβασε αποσπάσματα και η βραδιά έκλεισε με τραγούδια από τον Θανάση Σκαργιώτη με την κιθάρα του που τον συνόδευσε ο Δημοσθένης Κοσλίδης με το ούτι του. Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος ,τα χαμόγελα περίσσια και η ικανοποίηση όλων μεγάλη. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους διοργανωτές , τα μέλη, τους συμμετέχοντες και όλο τον κόσμο που τίμησε την τελευταία εκδήλωση του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.