ΕΡΕΥΝΑ: Γυμνό γυναικείο κορμί- Οι 10 αλήθειες που σκέφτονται (αλλά δε λένε) οι άντρες

ΕΡΕΥΝΑ: Γυμνό γυναικείο κορμί- Οι 10 αλήθειες που σκέφτονται (αλλά δε λένε) οι άντρες

gynaikaΕΡΕΥΝΑ: Γυμνό γυναικείο κορμί- Οι 10 αλήθειες που σκέφτονται –αλλά δε λένε- οι άντρες

Μια έρευνα που κάνει τις γυναίκες να αναθεωρήσουν πολλά. 

Αν υπάρχει έστω και μία γυναίκα πάνω σ’ αυτή γη που δεν έχει αναρωτηθεί πόσο θελκτική είναι στα μάτια των ανδρών και -κυρίως- στα μάτια του δικού της άντρα, να μας τη φέρετε να τη γνωρίσουμε. Και να την κλωνοποιήσουμε για να’ χουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Μέχρι τότε, όμως, ήρθε η ώρα οι γυναίκες να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα μιας άκρως ενδιαφέρουσας έρευνας –της πιο ενδιαφέρουσας ίσως- που αφορά στο τι πραγματικά σκέφτεται ένας άντρας όταν βλέπει μια γυναίκα γυμνή – και όχι μόνο.

Το glamour.com έχει την απάντηση. Όχι άκοπα, φυσικά, αφού… έστησε στον τοίχο 1000 (!) άντρες προκειμένου να δοθεί απάντηση στα ερωτήματα που βασανίζουν τις γυναίκες σχετικά με τον σωματότυπό τους.

Τελικά πόσες ατέλειες παρατηρούν οι άντρες;

Γυναίκες, πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τις 10 αλήθειες που έρχονται με φόρα κατά πάω σας.

Το 78% των ανδρών θα προτιμούσε να κάνει σχέση με μια γυναίκα με παραπάνω κιλά και αυτοπεποίθηση, παρά με ένα ανασφαλές supermodel

Με άλλα λόγια, είσαι ό,τι πουλάς πως είσαι. Να το θυμάστε αυτό.

Τα οπίσθια… τρώνε το στήθος

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το 22% των ερωτηθέντων όσον αφορά στο αγαπημένο τους σημείο πάνω στο γυναικείο κορμί. Με μικρή διαφορά μεν, σημαντική δε. Οι άντρες που υπέδειξαν το στήθος ως αγαπημένο τους body part αποτελούν το 17% του συνόλου.

Τα πόδια συγκέντρωσαν το 7%, το πρόσωπο και τα μάτια το 15%, ενώ το 10 % ανέφερε κάποιο άλλο σημείο. Η πλειοψηφία, πάντως, υποστήριξε ότι κοιτάει «όλο το πακέτο». Συνεπώς αν υστερείς σε οπίσθια ή στήθος, μη σκας. Αρκεί να έχεις… λίγο απ’ όλα.

Το 61% των ανδρών θεωρεί πως η κοπέλα του κάνει λάθος όταν λέει πως είναι «χοντρή»

Και μάλιστα υποστηρίζει πως προσπαθεί να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Την καλύτερη απάντηση, βέβαια, έδωσε το 28% που σε μια τέτοια περίπτωση το πρώτο που σκέφτεται είναι πως η καλή του «είναι υπέροχη όπως είναι». Έρωτας. Μόλις το 11% του συνόλου απάντησε πως σε μια τέτοια δήλωση θα… συμφωνήσει μαζί της προκειμένου να τη βοηθήσει να βελτιώσει τον εαυτό της. Τίμιοι.

Το 72% των ανδρών πιστεύει πως οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά στο σώμα τους

Το 18% δηλώνει πως οι γυναίκες έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης του κορμιού τους, ενώ το 10% υποστήριξε πως παραέχουν αυτοπεποίθηση.

84 στους 100 έχουν κάνει σχέση με γυναίκα που δεν είχε τον τύπο κορμιού που τους αρέσει

Ή τουλάχιστον, τον αγαπημένο τους τύπο κορμιού. Είχε, όμως, το λεγόμενο «πακέτο».

Μόλις το 2% προτιμά τις skinny γυναίκες

Και μόλις το 3% τις πολύ «γεμάτες». Η πλειοψηφία (34%) θεωρεί ιδανικό το κορμί στυλ Τζένιφερ Λόρενς, που είναι σε φόρμα χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά του, ενώ το 18% δήλωσε πως προτιμά τις γυναίκες με έντονες καμπύλες όπως αυτές της Κριστίνα Χέντρικς. Το ίδιο ποσοστό έριξε την ψήφο του στο «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει», με το 17% να προτιμά αυτό που λέμε «κανονικό», ούτε εξαιρετικά χυμώδες, ούτε πολύ αδύνατο. Από την άλλη, το αθλητικό κορμί φαίνεται πως έχει πέραση μόνο στο 8% των ανδρών.

sexy

41 στους 100 άνδρες εντυπωσιάζονται από ένα «καυτό κορμί»

Το 59%, από την άλλη, υποστήριξε πως αυτό που κάνει μια γυναίκα σέξι είναι η εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό της και όχι το κορμί της – όσο εντυπωσιακό κι αν είναι.

Το 28% των ανδρών έχει κάποια στιγμή απογοητευτεί βλέποντας την παρτενέρ του γυμνή

Ευτυχώς, το 72% χάρηκε και μόνο που την είδε γυμνή. Δεν έδωσε καμία βάση στην όποια ατέλεια.

30 στους 100 άνδρες δεν θα έβγαιναν ραντεβού με κάποια ψηλότερη από εκείνους

Τουλάχιστον μας ξελασπώνει το 70% που ξέρει πως μια γυναίκα με 15 πόντους τακούνι, υπάρχει μια πιθανότητα να μας ξεπεράσει σε ύψος…

Η συντριπτική πλειοψηφία του 51% δεν παραμυθιάζεται από το Photoshop των περιοδικών

Το 14% από την άλλη, παραδέχτηκε ότι ασυναίσθητα συγκρίνει το κορμί των «κοινών θνητών» με αυτά που βλέπει στα περιοδικά, ενώ το 35% παραδέχεται πως τα ρετουσαρισμένα κορμιά τα έχουν στο μυαλό τους απλά σα φαντασίωση. Συμπέρασμα: Κορίτσια, φάτε και αφήστε το Photoshop.

πηγή: menshouse.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.