ΑΓΡΟΤΕΣ: Με καθυστέρηση ενός χρόνου η διαβούλευση για τα Σχέδια Βελτίωσης

ΑΓΡΟΤΕΣ: Με καθυστέρηση ενός χρόνου η διαβούλευση για τα Σχέδια Βελτίωσης

agrotiko10301

ΑΓΡΟΤΕΣ: Με καθυστέρηση ενός χρόνου η διαβούλευση για τα Σχέδια Βελτίωσης

Σε δημόσια διαβούλευση έως και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου τέθηκε το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης των Σχεδίων Βελτίωσης. Ουσιαστικά η προκήρυξη θα πρέπει να αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους, δηλαδή ένα χρόνο περίπου μετά από την πρώτη εξαγγελία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου.

Συγκεκριμένα, σε Συνέντευξη Τύπου στις 31 Αυγούστου του 2016 είχε ανακοινώσει ότι τα Σχέδια Βελτίωσης θα προκηρυχθούν μέχρι το τέλος του 2016 (δείτε εδώ). Στη συνέχεια, ακολούθησαν αλλεπάλληλες προφορικές δηλώσεις τόσο του κ. Αποστόλου (π.χ. στις 16 Μαρτίου είχε μεταθέσει την ημερομηνία για τον Ιούνιο του 2016) όσο και του κ. Κασίμη (π.χ. στις 21 Ιουνίου είχε δεσμευθεί ότι γίνονται προσπάθειες για προκήρυξη στα τέλη του Ιουλίου), οι οποίες διαψεύστηκαν.

Το προσχέδιο που έχει αναρτηθεί προς διαβούλευση περιέχει αναλυτικά τα παραρτήματα που αφορούν τις επιμέρους δαπάνες και το αντίστοιχο εύλογο κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαβούλευση εδώ

Μπορείτε να στείλετε τις παρατηρήσεις σας επί του σχεδίου ΥΑ στο e-mail ktsolakidi@mou.gr με κοινοποίηση στο etsiatouras@mou.gr. Επίσης, από την Παρασκευή 15/09 θα αναρτηθεί στο πεδίο των διαβουλεύσεων του www.minagric.gr, όπου μπορείτε να υποβάλλετε τις παρατηρήσεις σας κατά άρθρο.

πηγή: agro24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.