ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Η ζωή στο Manhattan είναι ωραία και οι Σερραίοι την απολαμβάνουν!

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Η ζωή στο Manhattan είναι ωραία και οι Σερραίοι την απολαμβάνουν!

manhattan10

25.10.17, 15:49

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Η ζωή στο Manhattan είναι ωραία και οι Σερραίοι την απολαμβάνουν!

Το ΜΑΝΗΑΤΤΑN BAR έκανε από την αρχή ξεκάθαρες τις προθέσεις του να φέρει νέο αέρα στη νύχτα των Σερρών από την πρώτη βραδιά της επιστροφής του. Νέοι ήχοι στα decks, ακόμα πιο ξεσηκωτικοί που δεν αφήνουν το κέφι να πάρει ανάσα, καθαρά ποτά στην μπάρανα πρωταγωνιστούν και πάλι και ένας χώρος ανανεωμένος, πιο open και πιο friendly για κάθε ηλικία.

Το ΜΑΝΗΑΤΤΑN πέρασε με άριστα τις εξετάσεις των απαιτήσεων της νύχτας και δεν σταματά να ανεβάζει τον πήχη στον τομέα της διασκέδασης και της ποιότητας των στιγμών που προσφέρει. Και το κοινό των Σερρών δείχνει ξεκάθαρα την προτίμησή του στην αυθεντικότητα και το στυλ του ΜΑΝΗΑΤΤΑN ΒΑR έτσι ώστε να μην πέφτει καρφίτσα τα βράδια με το κέφι να φτάνει στη ύψη -και μέχρι πρωίας – αβίαστα και ανεπιτήδευτα.

manhattan14

manhattan22

manhattan21

 

manhattan12

manhattan11

manhattan10

manhattan9

manhattan8

manhattan7

manhattan6

manhattan5

manhattan4

manhattan3

manhattan2

manhattan1

manhattan

manhattan13

Φέτος το Μanhattan bar, καθιέρωσε 2 σταθερά events που να καθορίζουν πια την έξοδο της νύχτας στις Σέρρες.

manhattan (2)

Κάθε Πέμπτη η διασκέδαση ξεκινά από νωρίς με ένα εξαιρετικά θελκτικό after work meeting στο οποίο τα ποτά διατίθενται 9.00μμ  με 11.00μμ μόνο 5€ και το κρασί (φιάλη «το κτήμα του Κυρ Γιάννη»)  μόνο με 15€ συνοδευόμενο με πλατό τυριών και αλλαντικών.

manhattan (2)Tην Κυριακή οι πόρτες του Manhattan ανοίγουν στις 6.00μμ και ο γνωστός dj Νικόλας Χατζής κάνει ένα ηχητικό παιχνίδι με την ξεχωριστή μουσική του ταυτότητα να πρωταγωνιστεί και να ξεσηκώνει.manhattan

info: Mεραρχίας 6 & Εμμ. Ανδρόνικου γωνιά στον όροφο / ph: 23210 54600

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.