ΧΡΥΣΟ: Γεύσεις και ποιότητα που χτίζουν τη διατροφή της κάθε μέρας – Για τους Σερραίους και όλους τους Έλληνες

ΧΡΥΣΟ: Γεύσεις και ποιότητα που χτίζουν τη διατροφή της κάθε μέρας – Για τους Σερραίους και όλους τους Έλληνες

xryso

ΧΡΥΣΟ: Γεύσεις και ποιότητα που χτίζουν τη διατροφή της κάθε μέρας – Για τους Σερραίους και όλους τους Έλληνεςxryso

Ένα όνομα, μια ιστορία, σήμα κατατεθέν για τις Σέρρες, πασίγνωστο και αγαπημένο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι γεύσεις του πρωταγωνιστούν στο ξεκίνημα της κάθε μέρας, στο διάλειμμα από τη δουλειά, στο κολατσιό, στην απόλαυση του  καφέ, στην απογευματινή έξοδο και σε κάθε στιγμή.

xriso

xriso1

xriso4

31.10.17, 08:04

Η ΧΡΥΣΟ FOODS Α.Ε. με την εμπορική επωνυμία «το χρυσό» παράγει παραδοσιακή μπουγάτσα σε πάνω από 5 τύπους και πάνω από 25 είδη πιτών, πίτσας, κρουασάν και γλυκών που διανέμει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, μέσω χονδρικής αλλά και φυσικά μέσω των καταστημάτων του στις Σέρρες και σε ολόκληρη την Ελλάδα. 

Με εγκαταστάσεις έκτασης 18 στρεμμάτων και με περισσότερα από 200 άτομα προσωπικό, η ΧΡΥΣΟ FOODS Α.Ε. είναι σήμερα μία από τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα με διαρκή ανοδική πορεία που πιστοποιείται από τη σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών και των κερδών της.

 

xriso2

toxryso_mpougatsa (2)

xriso5

Υπάρχουν 23 καταστήματα με την εμπορική ονομασία «ΤΟ ΧΡΥΣΟ» στις Σέρρες, στη Θεσσαλονίκη, στον Πύργο, στη Σύρο, στην Αθήνα, καθώς και 3 υποκαταστήματα χονδρικής στη Θεσσαλία, στα Ιωάννινα και την Αττική.

xryso

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.