ΕΡΕΥΝΑ: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας άντρας σε μία γυναίκα;

ΕΡΕΥΝΑ: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας άντρας σε μία γυναίκα;

zevgariΕΡΕΥΝΑ: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας άντρας σε μία γυναίκα;

Μία νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα έτσι κι αλλιώς ταραγμένα νερά της κατηγορίας «σεξ και σχέσεις» και να σας αφήσει άφωνους με τα ευρήματά της.

Σύμφωνα με την έρευνα, αυτό που παρατηρούν οι άντρες σε μία γυναίκα, με την πρώτη ματιά που λένε, δεν είναι τα οπίσθια όπως πιστεύατε μέχρι σήμερα,επίσης δεν είναι ούτε το στήθος.

Έχουμε και λέμε, το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στη γυναίκα είναι… τα μαλλιά!!! Ναι καλά διαβάσατε. Το ποσοστό των… τριχολάγνων είναι 74% ενώ όπως διευκρινίζουν είναι πολύ πιο εύκολο να προσέξουν στο μπαρ μία γυναίκα με υπέροχα μαλλιά, παρά μία αβυσσαλέο ντεκολτέ! Το 82% υποστηρίζει ότι τα μαλλιά είναι ο ορισμός του sex appeal ενώ το 60% ότι θα προτιμούσε να βγει με μία γυναίκα με περιποιημένα μαλλιά, παρά με μία με πλούσιο στήθος.

mallia23

Και αν όντως δεν πιστεύετε τα ευρήματα, σας παραθέτουμε την εξής ατάκα: «Κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει μπλούζα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, αλλά δεν έχει κάθε γυναίκα όμορφα μαλλιά». Χμμμ… Αληθινό και δίκαιο! Οπότε κυρίες  ήρθε η ώρα να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο και να προμηθευτείτε όλες αυτές τις μάσκες αναδόμησης που υπόσχονται υπέροχα αποτελέσματα.

πηγή: queen.gr

no5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.