ΣΕΡΡΕΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

ΣΕΡΡΕΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

kataigida171023

23.10.17, 10:33

ΣΕΡΡΕΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Μεταβολή του καιρού προβλέπει η Ε.Μ.Υ. από το πρωί της Δευτέρας 23-10-2017 και από τα βορειοδυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 23-10-2017 θα επηρεαστούν αρχικά το Βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η Κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και η Κεντρική Μακεδονία. Από το απόγευμα και μετά, η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και οι ανατολικές Κυκλάδες.

Την Τρίτη 24-10-2017 , η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η Ανατολική Μακεδονία. Προς το βράδυ και πάλι η Ανατολική Μακεδονία, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική) , τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την Τετάρτη 25-10-2017.

Οι φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, τίθενται σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.

Περισσότερες πληροφορίες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της Ε.Μ.Υ. (www.emy.gr)

δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.