ΣΕΡΡΕΣ: Ονειρεμένη η βάφτιση της μικρής Νικολέτας – Εκπληκτικός στολισμός από την Πασχαλία Τσιούλκα (YADES event planning)

ΣΕΡΡΕΣ: Ονειρεμένη η βάφτιση της μικρής Νικολέτας – Εκπληκτικός στολισμός από την Πασχαλία Τσιούλκα (YADES event planning)

yades4ΣΕΡΡΕΣ: Ονειρεμένη η βάφτιση της μικρής Νικολέτας – Εκπληκτικός στολισμός από την Πασχαλία Τσιούλκα (YADES event planning)

Mια πολύ όμορφη και σικ βάφτιση, ήταν αυτή της γλυκιάς Νικολέτας, που βαφτίστηκε αρχές του Σεπτέμβρη. Οι ευτυχισμένοι γονείς του πανέμορφου μωρού, ήταν οι γνωστοί Σερραίοι Δημήτρης Φασούλας, μηχανολόγος μηχανικός (Operations Manager-BMP HELLAS) και η Δομινίκη Λεβέντη, οδοντίατρος. Οι νόνοι της νεοφώτιστης Νικολέτας ήταν οι Θεσσαλονικείς φίλοι των γονιών Στέφανος Ψιλόπουλος και Μαίρη Σκούμπα.

yades

yades1

yades2

yades3

yades4

Ο ντελικάτος και καλόγουστος στολισμός έφερε την υπογραφή της Πασχαλίας Τσιούλκα (YADES event planning).  Σημείο αναφοράς του στολισμού ήταν οι απαλές ροζ κοριτσίστικες αποχρώσεις.  Γύρω από αυτές η  Πασχαλία Τσιούλκα έστησε μαεστρικά ένα σύνολο  με hand made ομορφιά, στυλάτες λεπτομέρειες, πρωτοτυπία, ποιότητα και ανεπιτήδευτο στυλ.

yades12 yades11

yades10

yades9

yades8

 

yades7 yades6

yades5

 

yadeslogo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.