ΣΕΡΡΕΣ: Ένα από τα καλύτερα σύγχρονα αστυνομικά μυθιστορήματα παρουσιάζεται στο Public

ΣΕΡΡΕΣ: Ένα από τα καλύτερα σύγχρονα αστυνομικά μυθιστορήματα παρουσιάζεται στο Public

21.10.18, 10:11

ΣΕΡΡΕΣ: Ένα από τα καλύτερα σύγχρονα αστυνομικά μυθιστορήματα παρουσιάζεται στο Public

Tα Public και οι εκδόσεις Ίκαρος  σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Πόλη στο φως» της Ευτυχίας Γιαννάκη, το τρίτο μέρος της «Τριλογίας της Αθήνας» με ήρωα τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο, στο Public Σερρών την Δευτέρα 22/10 και ώρα 19.00.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν οι:

Γρηγόρης Θωματίκος / δημοσιογράφος

Δήμητρα Σαγίρη /  φιλόλογος

Η Ευτυχία Γιαννάκη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο Πόλη στο φως @ Public Σερρών

Στο νέο-πολυαναμενόμενο βιβλίο που ολοκληρώνει την Τριλογία της Αθήνας, η Ευτυχία Γιαννάκη προσφέρει μια ακόμα πολύ καλογραμμένη ιστορία, που συνδυάζει εξαιρετικά, όπως και στα δύο πρώτα μυθιστορήματα («Στο πίσω κάθισμα», «Αλκυονίδες μέρες»), την αστυνομική δράση με την οξύτατη κοινωνική ματιά.

Μια έγκυος γυναίκα, με καριέρα μοντέλου, δολοφονείται άγρια στη μονοκατοικία της στο Καβούρι. Ο Αστυνόμος Χάρης Κόκκινος και η ομάδα του αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα που τους φέρνει αντιμέτωπους με προσδοκίες που διαψεύστηκαν, κυκλώματα ντόπινγκ στον αθλητισμό κι έναν κύκλο βίας που ξεκινάει από τη Σερβία του 1995 για να καταλήξει στην Αθήνα του 2014.

Ταυτόχρονα, ο γιος του σαρανταπεντάρη Αστυνόμου δικάζεται με κατηγορίες που δοκιμάζουν τις αντοχές του, καθώς αναζητά τις δικές του ευθύνες στα λάθη του παρελθόντος.

Σε αυτή την υπόθεση όλοι είναι ύποπτοι και οι ανακρίσεις φέρνουν στο φως μια πόλη που μετατρέπεται σε κλειστό δωμάτιο. Το ερώτημα που τίθεται είναι μέχρι πού μπορείς να φτάσεις όταν δεν έχεις πια τίποτα να χάσεις. Όταν διαπιστώνεις ότι η ελπίδα δεν πεθαίνει τελευταία.

Η ιστορία αποτελεί το τρίτο μέρος της Τριλογίας της Αθήνας και δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχε η πόλη, το φως και το σκοτάδι της.

Info:

Public Σερρών, Σέρρες,  Τσαλοπούλου 9/ 22 Οκτωβρίου 2018, 19:00

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.