ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Μετεγγραφές φοιτητών – Οι αιτήσεις ξεκίνησαν σήμερα – Όλες οι λεπτομέρειας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Μετεγγραφές φοιτητών – Οι αιτήσεις ξεκίνησαν σήμερα – Όλες οι λεπτομέρειας

10.10.18, 12:45

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Μετεγγραφές φοιτητών – Οι αιτήσεις ξεκίνησαν σήμερα – Όλες οι λεπτομέρειας

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας, ότι από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για χορήγηση μετεγγραφής.

Στην ανωτέρω προθεσμία υποβάλλονται αιτήσεις:

  • από ενδιαφερόμενους φοιτητές για μετεγγραφή με μοριοδοτούμενους λόγους,
  • από αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές,
  • από ενδιαφερόμενους φοιτητές που εισήχθησαν καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων στα ΑΕΙ, είτε ως Έλληνες πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, είτε ως έχοντες κυπριακή καταγωγή για τους οποίους ισχύουν ειδικές διατάξεις μετεγγραφής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή μετεγγραφών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://transfer.it.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου) προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν. Τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ανακοινωθούν λίγες μέρες μετά την λήξη της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στη σχετική εγκύκλιο. Επισυνάπτονται οι ΥΑ που αφορούν στις αντιστοιχίες των Σχολών/Τμημάτων των Ιδρυμάτων.

info: Φροντιστήρια   «ΚΟΡΥΦΗ» /Υπεύθυνοι Σπουδών:  Χαράλαμπος Ζελίδης, Σπύρος Μισιρλής, Θωμάς Νότας,  Βασίλης Παπάρας,/ διευθ: Μεγάλου Αλεξάνδρου 2-Σέρρες/ τηλ: 23210 62153/ www.korifi-fro.gr  facebook:Φροντιστηρια Κορυφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.