ΣΕΡΡΕΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Σωστή χρήση νέων τεχνολογιών & διαδικτύου» του Βαγγέλη Γκιμπερίτη

ΣΕΡΡΕΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Σωστή χρήση νέων τεχνολογιών & διαδικτύου» του Βαγγέλη Γκιμπερίτη

16.10.18, 19:28

ΣΕΡΡΕΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: «Σωστή χρήση νέων τεχνολογιών & διαδικτύου» του Βαγγέλη Γκιμπερίτη

Το νέο βιβλίο Πληροφορικής του Βαγγέλη Γκιμπερίτη, θα παρουσιαστεί στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών, αύριο Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα.

Προστασία – Ασφάλεια – Γονικός έλεγχος
Πόσο ενημερωμένοι είστε σαν γονείς με τη νέα τεχνολογία και το διαδίκτυο; Έχετε τη δυνατότητα να προστατέψετε τον εαυτό σας, αλλά κυρίως τα παιδιά σας;
Αυτό το βιβλίο, θα σας βοηθήσει πάρα πολύ!!!.

Περιέχει:
Εκπαίδευση, Τεχνολογία, Συμβουλές για αρχάριους και προχωρημένους.

Μερικά θέματα και συμβουλές που θα βρείτε στο βιβλίο
Συμβουλές για το περιβάλλον εργασίας, Ασφάλεια, Επιπτώσεις στην υγεία, Kωδικοί πρόσβασης, Προφυλάξεις, Προστασία, Εθισμός στο διαδίκτυο, Ηλεκτρονικός τζόγος, Επικίνδυνα παιχνίδια, Εκβιασμοί, Διακίνηση παράνομου & επικίνδυνου υλικού, Κίνδυνοι από ανέβασμα αρχείων, Οικονομική εξαπάτηση, Παραπλάνηση, Απάτες, Παρενόχληση, Παραβίαση ιδιωτικής ζωής, Συγχρονισμός συσκευών & εφαρμογών, Ψηφιακός εκφοβισμός, Σεξουαλική παρενόχληση, Αποπλάνηση, Παιδική πορνογραφία, Προσωπικά δεδομένα, Πνευματικά δικαιώματα, Επικίνδυνες ιστοσελίδες, Προπαγάνδα, Προστασία, Γονικός έλεγχος, Ασφάλεια δεδομένων, Κωδικοί συνομιλιών μεταξύ νεαρών, Απόκρυψη λεπτομερειών αρχείων, Νομοθεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος & προσωπικών δεδομένων, Κακόβουλο λογισμικό, Ακτινοβολία υψηλών συχνοτήτων συσκευών κεραιών δικτύων και επιπτώσεις, Ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, Εφαρμογές εντοπισμού κεραιών, Μέτρηση ακτινοβολίας, Ανώνυμη περιήγηση, Φακέλωμα προσωπικών δεδομένων, Βοηθητικές επεκτάσεις, Προχωρημένη αναζήτηση, (PEGI Πανευρωπαϊκό Σύστημα Πληροφόρησης για παιχνίδια), Εγκυρότητα δεδομένων, Καταγραφές – Φακέλωμα – Παρακολούθηση Google, κ.α.

Σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα

  • Έχει γράψει 30 βιβλία πληροφορικής.
  • Είναι επίσημος συγγραφέας του Υπουργείου Παιδείας.
  • Συγγραφέας του βιβλίου Πληροφορικής του Λυκείου για τη Α, Β και Γ τάξη που διδάσκεται σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
  • Επίσημος συγγραφέας των βιβλίων Πιστοποίησης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Cambridge. Γενικός Επιθεωρητής των εξετάσεων πιστοποίησης πληροφορικής του Cambridge στην Ελλάδα.
  • Τα περισσότερα από τα βιβλια του, είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και διδάσκονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.
  • Το βιβλίου του για το INTERNET έκανε ρεκόρ επανεκδόσεων!!! και είχε χορηγούς και τους τρείς Έλληνες παρόχους του Ιντερνέτ που είναι Cosmote – Forthnet – Hol.
  • Πολλά από τα βιβλία του έχουν επανεκδοθεί και τον καθιέρωσαν ως συγγραφέα των Bestsellers.
  • Έχει σχεδιάσει το σύστημα τηλεσυνεδριάσεων από απόσταση του ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) και έχει επινοήσει το έργο της τηλεκπαίδευσης, δημιουργώντας τηλετάξεις στο εξωτερικό, όπου τα παιδιά τρίτης και τέταρτης γενιάς του απόδημου Ελληνισμού διδάσκονταν την Ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμός μας.
  • Για όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα, έχει βραβευτεί και τιμηθεί 42 φορές από ειδικούς της πληροφορικής, Υπουργεία, Φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, Εταιρείες, Επιστημονικές ενώσεις, μεταξύ αυτών και από το Υπουργείο Παιδείας, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Το Ίδρυμα Δημοσιογραφίας Μπότση, τη ΔΟΛ.

Ο Εκδότης για το βιβλίο:
Γιατί είναι σημαντικό αυτό το βιβλίο:
Το βιβλίο περιέχει, Εκπαίδευση, Τεχνολογία, Συμβουλές.
Πρόκειται για ένα βιβλίο οδηγό για τον κάθε γονέα ή κηδεμόνα που μεγαλώνει παιδιά.
Ο συγγραφέας, δίνει συμβουλές θεωρητικής και πρακτικής κατεύθυνσης σε όλους τους χρήστες, αρχάριους αλλά και προχωρημένους, προσανατολίζει τους γονείς προς τη σωστή χρήση της τεχνολογίας και πώς να αποφεύγουν τους κινδύνους.
Καταθέτει όλη την 30ετή του εμπειρία και γνώση από την εκπαίδευση και το συγγραφικό του έργο, σε ένα βιβλίο.
Στο βιβλίο αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις κινδύνων, αντιμετώπισης, αλλά πριν από όλα η πρόληψη.
Επιμορφώνει όλους τους χρήστες, (προχωρημένους και μη), αλλά ιδιαίτερα τους γονείς, σε θέματα τεχνολογιών και διαδικτύου και την αποφυγή από ειδικές και απίστευτες παγίδες κακόβουλου λογισμικού και κακής χρήσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.