ΣΕΡΡΕΣ: Η Τερπνή γιόρτασε τον Προστάτη της Άγιο Δημήτριο (ΦΩΤΟ)

ΣΕΡΡΕΣ: Η Τερπνή γιόρτασε τον Προστάτη της Άγιο Δημήτριο (ΦΩΤΟ)

31.10.19, 11:28

ΣΕΡΡΕΣ: Η Τερπνή γιόρτασε τον Προστάτη της Άγιο Δημήτριο (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, μεταξύ άλλων αναφέρει:

Με λαμπρότητα και κατάνυξη τιμήθηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου της Τερπνής.

Την παραμονή, πραγματοποιήθηκε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας και τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, παρουσία πλήθους κόσμου.

Την ημέρα της εορτής, μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ακολούθησαν εκδηλώσεις στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, υπό τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής.

Όπως κάθε χρόνο, προσφέρθηκαν κεράσματα σε όλον τον κόσμο, κάστανα, γλυκό κυδώνι και καλό, ντόπιο κρασί, καθώς και διάφορα εδέσματα που παρασκεύασαν και πρόσφεραν για τη γιορτή οι χρυσοχέρες νοικοκυρές της Κοινότητας, ενώ το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακού Χορού του Συλλόγου καταχειροκροτήθηκε για την άψογη εμφάνισή του.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή, οι βουλευτές Αναστάσιος Χατζηβασιλείου (ΝΔ) και Λευτέρης Αβραμάκης (ΣΥΡΙΖΑ), ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΒ κ. Λεωνίδας Ψαρράς, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αχινού κ. Ανέστης Κεμανιτζόγλου, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, ο Αρχιφύλακας του Σωφρονιστικού Καταστήματος Νιγρίτας κ. Γιάννης Δήμου, ο πρόεδρος του Καπνικού Συνεταιρισμού «Ο Βισάλτης» κ. Μιχάλης Τσερβίστας, ο Ταμίας του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Αλέξανδρος Τσελεπής, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Τερπνής, μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Νιγρίτας «Ο Σωτήρ».

Το ΔΣ ευχαριστεί όλον τον κόσμο, που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις και εύχεται ο Αι Δημήτρης να μας έχει υπό τη σκέπη του, κι εμάς κι όλο τον κόσμο!

Είθε να ανταμώσουμε και του χρόνου στην γιορτή του, με υγεία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.