ΣΥΝΤΑΓΗ: Γλυκοπατάτες ψητές με σκόρδο- Εσείς μαγειρεύετε και η Flos καθαρίζει
patates08.11.17, 06:54
ΣΥΝΤΑΓΗ: Γλυκοπατάτες ψητές με σκόρδο- Εσείς μαγειρεύετε και η Flos καθαρίζει
Υλικά

  • 3 μέτριες γλυκοπατάτες
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/4 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
  • Κόψε τις γλυκοπατάτες μαζί με το φλοιό τους σε κύβους και ριξ” τες σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Πρόσθεσε το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι στις γλυκοπατάτες και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
  • Μετάφερέ τα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και άπλωσέ τα σε μια στρώση.
  • Ψήσε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά, γύρισέ τους πλευρά και συνέχισε το ψήσιμο για άλλο περίπου 10 λεπτά.
  • Βγάλε το ταψί από το φούρνο, γύρισέ τον στο γκριλ, πασπάλισε τις γλυκοπατάτες με το λιωμένο σκόρδο και μισό από το τριμμένη τυρί και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
  • Ρίξε και την υπόλοιπη παρμεζάνα ομοιόμορφα πάνω στις πατάτες και ψήσε για ένα με δύο λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
  • Σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

πηγή: tlife.gr

Φτιάχνετε ένα υπέροχο λαχταριστό φαγητό. Απολαύστε το! Και η κουζίνα θα λάμπει όπως πριν στο λεπτό με το Flos Xtra για όλες τις επιφάνειες. flos20

Οποία «αναστάτωση» και να φέρουν στην κουζίνα οι μαγειρικές δημιουργίες, μη σας νοιάζει.

Η Flos καθαρίζει για εσάς!

FLOS1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Please follow and like us:

ΣΥΝΤΑΓΗ: Γλυκοπατάτες ψητές με σκόρδο- Εσείς μαγειρεύετε και η Flos καθαρίζει
patates08.11.17, 06:54
ΣΥΝΤΑΓΗ: Γλυκοπατάτες ψητές με σκόρδο- Εσείς μαγειρεύετε και η Flos καθαρίζει
Υλικά

  • 3 μέτριες γλυκοπατάτες
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/4 φλ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
  • Κόψε τις γλυκοπατάτες μαζί με το φλοιό τους σε κύβους και ριξ” τες σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Πρόσθεσε το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι στις γλυκοπατάτες και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
  • Μετάφερέ τα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και άπλωσέ τα σε μια στρώση.
  • Ψήσε στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά, γύρισέ τους πλευρά και συνέχισε το ψήσιμο για άλλο περίπου 10 λεπτά.
  • Βγάλε το ταψί από το φούρνο, γύρισέ τον στο γκριλ, πασπάλισε τις γλυκοπατάτες με το λιωμένο σκόρδο και μισό από το τριμμένη τυρί και ανακάτεψε καλά τα υλικά.
  • Ρίξε και την υπόλοιπη παρμεζάνα ομοιόμορφα πάνω στις πατάτες και ψήσε για ένα με δύο λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
  • Σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

πηγή: tlife.gr

Φτιάχνετε ένα υπέροχο λαχταριστό φαγητό. Απολαύστε το! Και η κουζίνα θα λάμπει όπως πριν στο λεπτό με το Flos Xtra για όλες τις επιφάνειες. flos20

Οποία «αναστάτωση» και να φέρουν στην κουζίνα οι μαγειρικές δημιουργίες, μη σας νοιάζει.

Η Flos καθαρίζει για εσάς!

FLOS1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Please follow and like us:

Powered by Friktoria.com