ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ: Νίκησε στο διαζύγιο με τον Αλβάρο – Τι ποσό της πήρε τελικά

ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ: Νίκησε στο διαζύγιο με τον Αλβάρο – Τι ποσό της πήρε τελικά

onasi alvaro

09.11.17, 15:31

ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ: Νίκησε στο διαζύγιο με τον Αλβάρο – Τι ποσό της πήρε τελικά

Μετά από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και μεγάλης κόντρας, βγήκε εν τέλει το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάσης και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με την Espresso, το διαζύγιο εκδόθηκε με τους δυο αντίδικους να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα θέματα, θέλοντας έτσι να βάλουν ένα τέλος σε ό,τι τους θυμίζει την περίοδο που υπήρξαν παντρεμένοι.

Πληροφορίες του γερμανικού περιοδικού Bunte.de αναφέρουν πως και οι δύο εκπροσωπήθηκαν στο βελγικό δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να γίνει γρήγορα μια συμφωνία.

Έτσι, αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια (βάσει των υπολογισμών που προέκυψαν από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αλλά και των κοινών επιχειρήσεων για τα άλογα που είχε με την Αθηνά), τελικά ο γόης αναβάτης αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι πολύ μικρότερο απ’ αυτό που διεκδικούσε.

Ο λόγος που ο Ντόντα δεν έδωσε συνέχεια στη δικαστική διαμάχη είναι η ανάγκη του να προχωρήσει τη ζωή του και να βγάλει για πάντα από τη ζωή του την Αθηνά Ωνάση.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες ο σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, αποκάλυψε πως ο Ντόντα απατούσε την Αθηνά επί 8 χρόνια (από τα 11 χρόνια του γάμου τους), διατηρώντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.
Πηγή: iefimerida.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.