GOOD NEWS: Η Σερραία Κ.Κυριακούδη & ο σύζυγός της Κ.Τζαγκαράκης δημιούργησαν τα επιτραπέζια παιχνίδια που ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Ευρώπη

GOOD NEWS: Η Σερραία Κ.Κυριακούδη & ο σύζυγός της Κ.Τζαγκαράκης δημιούργησαν τα επιτραπέζια παιχνίδια που ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Ευρώπη

06.11.18, 21:15

GOOD NEWS: Η Σερραία Κ.Κυριακούδη & ο σύζυγός της Κ.Τζαγκαράκης δημιούργησαν τα επιτραπέζια παιχνίδια που ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Ευρώπη

Στις σελίδες του meta magazino του Νοέμβρη που κυκλοφορεί, φιλοξενήθηκαν η Σερραία Κατερίνα Κυριακούδη και ο σύζυγός Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης και μίλησαν για τα απίθανα Learning Tube! Τα επιτραπέζια παιχνίδια που οι ίδιοι δημιούργησαν, τα οποία κατέκτησαν την ελληνική αγορά και ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Ευρώπη!

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη που έδωσαν οι δύο νέοι στην Αναστασία Κουνούπη και στο meta magazino

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης 2 νέοι τολμούν να κάνουν την ιδέα τους πράξη και με επίκεντρο τη διαχρονική γνώση, συστήνουν ένα εντελώς νέο τρόπο παιχνιδιού και διάδρασης μικρών και μεγάλων που κάνει τη διαφορά!

Τα Learning Tube είναι τα πρώτα κυλινδρικά επιτραπέζια γνώσης μικρών και μεγάλων. Ένα νέο concept παιχνιδιού που εκτός από τη μοντέρνα εικόνα και αισθητική τους, προσφέρουν διαχρονική γνώση, χρήσιμη για όλους μα κυρίως χρήσιμη μια ζωή!

Τα Learning Tube αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα hit της χρονιάς, καθώς ήρθαν από το πουθενά και σε ελάχιστο χρόνο καθιερώθηκαν ως η πλέον αξιόλογη σειρά εκπαιδευτικών παιχνιδιών στην Ελλάδα με το εμπορικό της μέλλον να διαγράφεται λαμπρό.

Εμείς φροντίσαμε να βρούμε τους δημιουργούς τους, την Κατερίνα Κυριακούδη με καταγωγή από τις Σέρρες και τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Τζαγκαράκη και να μάθουμε για την ιδέα και το εγχείρημα τους.

ΑΚ: Πώς σας ήρθε η ιδέα να δημιουργήσετε επιτραπέζια παιχνίδια;

ΚΤ: Πριν από χρόνια ξεκινήσαμε ερασιτεχνικά τον σχεδιασμό παιχνιδιών που θέλαμε να παίζουμε με τις παρέες μας. Ήταν ένα δημιουργικό χόμπι για τον ελεύθερο χρόνο μας που όμως στην πορεία άρχισε να εξελίσσετε εμπορικά. Όταν αργότερα γίναμε γονείς, ψάχναμε διακαώς ένα επιτραπέζιο παιχνίδι για τον γιο μας που να μην είναι βαρετό σε εμάς. Ευτυχώς για εμάς δεν βρήκαμε κάτι σχετικό και τότε μας ήρθε η ιδέα των Learning Tube, παιχνιδιών δηλ. που θα μαθαίνουν κάτι χρήσιμο και στους γονείς και στα παιδιά!

ΑΚ: Πόσο εύκολο ήταν να κάνετε την ιδέα σας πράξη, στην Ελλάδα της κρίσης;

ΚΚ: Δεν ήταν εύκολο, ήταν και παραμένει πάρα πολύ δύσκολο και κυρίως εξοντωτικό. Τα Learning Tube είναι μια σειρά προϊόντων που τεχνικά και ουσιαστικά διαθέτουν την υποδομή μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας. Στην πραγματικότητα όμως έχουν σχεδιαστεί, έχουν τυπωθεί και δημιουργηθεί στο χέρι από τους ίδιους τους δημιουργούς τους σε ένα μικρό εργαστήριο που διατηρούμε παράλληλα με τις καθημερινές μας δουλειές. Αυτό σημαίνει πως η ιδέα, η μεθοδική δουλειά, η επιμονή και υπομονή ήταν τα μοναδικά μας εφόδια για την καθιέρωση των προϊόντων μας στην αγορά.

ΑΚ: Πόσα προϊόντα περιλαμβάνει η σειρά Learning Tube και ποιες θεματολογίες καλύπτουν τα παιχνίδια σας;

ΚΤ: Τα Learning Tube είναι παιχνίδια που δημιουργήθηκαν για ψαγμένους γονείς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα ερεθίσματα που προσφέρουν στα παιδιά τους και φροντίζουν να ανοίγουν τους ορίζοντες τους. Είναι παιχνίδια που ενισχύουν την πολύ-πολιτσιμικότητα και την επαφή με τις ξένες χώρες, κουλτούρες και τους πολιτισμούς. Μαθαίνουν ταυτόχρονα σε γονείς και σε παιδιά και αυτό είναι το στοιχείο της επιτυχίας τους. Το παιχνίδι αφορά όλους, μικρούς – μεγάλους και όλοι μαθαίνουν κάτι χρήσιμο και ανταγωνίζονται τις γνώσεις τους για την νίκη.


Η σειρά πρώτο συστήθηκε τον Νοέμβριο του 2017 περιλαμβάνοντας 4  προϊόντα:

  • Οι Σημαίες του Κόσμου
  • Οι Πρωτεύουσες του Κόσμου
  • Οι Εφευρέτες του Κόσμου
  • Τα Μνημεία του Κόσμου

Μετά την επιτυχία που είχαν τα 4 πρώτα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε άμεσα στην δημιουργία 2 ακόμη παιχνιδιών. Σήμερα η σειρά μεγαλώνει και περιλαμβάνει:

  1. Οι Κουζίνες του Κόσμου. Ένα παιχνίδι που μας μαθαίνει τα εθνικά φαγητά των χωρών
  2. Κ.Ο.Κ. για τους οδηγούς του Κόσμου. Ένα παιχνίδι που μας εξοικειώνει με τη γνώση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και καλλιεργεί την κυκλοφοριακή παιδεία.

Α.Κ: Σε ποιους απευθύνονται και που μπορεί κάποιος να βρει τα Learning Tube;

KK: Τα Learning Tube είναι ένα εναλλακτικό δώρο για μικρούς και μεγάλους. Είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να προσφέρεις στο παιδί σου, στο βαφτιστήρι σου, στα ανίψια σου, στους γονείς σου, στους φίλους σου και όλοι να αναπτύξουν διάδραση με το προϊόν και μέσα από το παιχνίδι να περάσουν όμορφες στιγμές και φυσικά να μάθουν κάτι χρήσιμο.

Τα προϊόντα πωλούνται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα, σε καταστήματα παιχνιδιών και σε αλυσίδες καταστημάτων όπως τα Public και τα Seven Spots.

Α.Κ.: Στις Σέρρες που μπορούμε να τα βρούμε;

Κ.Κ. Στο κατάστημα Seven Spots επί της οδού Βασιλείου 5.

Α.Κ.: Ποια είναι τα σχέδια για το μέλλον των παιχνιδιών σας;

Κ.Τ. Φυσικά να κατακτήσουν και τις αγορές του εξωτερικού. Ετοιμάζουμε ήδη την παρουσία τους στη μεγάλη έκθεση παιχνιδιών της Νυρεμβέργης των ερχόμενο Γενάρη και πιστεύουμε πως το στοίχημα που κερδήθηκε στην ελληνική αγορά αποτελεί το καλύτερο εφόδιο για την κατάκτηση και της αγοράς της Ευρώπης!

Meta magzaino ΔΙΑΒΑΣΤΕ όλη την έκδοση κάνοντας κλικ στo εξώφυλλo, παρακάτω: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.