ΣΕΡΡΕΣ- ΦΑΓΗΤΟ: Γιατί η Μαντάμ καθιερώθηκε στο top των επιλογών μας

ΣΕΡΡΕΣ- ΦΑΓΗΤΟ: Γιατί η Μαντάμ καθιερώθηκε στο top των επιλογών μας

16.11.18, 08:09

ΣΕΡΡΕΣ- ΦΑΓΗΤΟ: Γιατί η Μαντάμ καθιερώθηκε στο top των επιλογών μας

Στις Σέρρες, αν μη τι άλλο, θα βρεις πολλές προτάσεις για φαγητό και πολλά είδη εστίασης για όλα τα γούστα. Κάποια καλά, κάποια μέτρια, κάποια υπερτιμημένα, κάποια έτσι,  κάποια αλλιώς… κυρίως πολλά. Μπορεί και να μπερδεύεσαι στην επιλογή του πού θα φας. Αλλα όταν θες να αποδώσεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, δεν μπορείς να μην ξεχωρίσεις την ποιότητα και την υπεροχή της ΜΑΝΤΑΜ. 

Το εστιατόριο – slow food ΜΑΝΤΑΜ, με επιμονή στην επιλογή εκλεκτών πρώτων υλών, με έμπνευση και μεράκι μαγειρεύει καθημερινά πιάτα με ψυχή και φινέτσα. Ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της ποιότητας, κερδίζει το στοίχημα της ανεπιτήδευτης απλής κουζίνας, χωρίς να προτείνει ποτέ τίποτα συνηθισμένο και διαθέτει ένα περιβάλλον  που είναι το ιδανικό «place to live» για την παρέα. Και όλα αυτά στην ιδανική σχέση  τιμής και ποιότητας. 

Η ΜΑΝΤΑΜ καθιερώθηκε στο top της γεύσης, στην πόλη των Σερρών, όχι τυχαία. Η κουζίνα της μεγαλουργεί, η ανανέωση του μενού είναι αστείρευτη, οι μεζέδες για το ούζο είναι συγκλονιστικοί, τα κυρίως πιάτα είναι η επιτομή της καλής ελληνικής κουζίνας,  το φιλικό και γρήγορo service πάντα σε εκπλήσσει ευχάριστα, το περιβάλλον της είναι ένας χώρος στον οποίο θες να ζεις. 

Όταν λοιπόν ψάχνεις κάτι αξιόλογο για φαγητό στις Σέρρες, δεν μπερδεύεσαι, ξέρεις. Η ΜΑΝΤΑΜ, χωρίς να χρειαστεί να το σκεφτείς, βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών σου.

mantam2jpg

mantam1


mantam paita imeras

mantam paidakia

 

mantam3

mantam1

 


mantam5

mantam03

mantam

mantam

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.