Έτσι δε θα πάρεις κιλά στις γιορτές!

Έτσι δε θα πάρεις κιλά στις γιορτές!

diaita
Νέα έρευνα αποκάλυψε το μυστικό όσων αντέχουν να μη φάνε άλλο ένα κομμάτι τούρτα στο γιορτινό τραπέζι!Σίγουρα γνωρίζεις ανθρώπους που όσο λαχταριστός κι αν φαίνεται ο μπουφές του πάρτι ή όσο κι αν επιμένει η οικοδέσποινα να δοκιμάσουν κάτι ακόμα, βρίσκουν την αυτοπειθαρχία και αρνούνται να φύγουν από το δείπνο με ενάμισι κιλό παραπάνω. Πώς τα καταφέρνουν; Έρευνα έδειξε ότι αυτό που συνήθως κάνουν είναι να απομακρύνονται από τον τόπο του διατροφικού… εγκλήματος.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Personality and Individual Differences όσοι έχουν ισχυρή θέληση και αυτοπειθαρχίαφροντίζουν να μην βρίσκονται κοντά σε πειρασμούς κι έτσι δεν χρειάζεται να τους αντισταθούν!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εάν δεν θέλεις να ξαναγεμίσεις το πιάτο σου με καναπεδάκια από το μπουφέ, είναι προτιμότερο να κινείσαι στην άλλη μεριά του χώρου. Κι αν δεν θέλεις να παρασυρθείς και να ζητήσεις και δεύτερο κουραμπιέ στο τραπέζι των Χριστουγέννων, απλά κάνε μια βόλτα μετά το φαγητό ή έστω πήγαινε σε ένα άλλο δωμάτιο. Η λιγούρα είναι βέβαιο ότι θα περάσει πιο γρήγορα από το βάρος στο στομάχι εάν καταλήξεις να φας ανεξέλεγκτα!

shape.gr
Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.