Για το Ειδικό Σχολείο Σερρών και τον μικρό Σπύρο η «3η γιορτή παιδιού» από τις «Σερραίες μανούλες»

Για το Ειδικό Σχολείο Σερρών και τον μικρό Σπύρο η «3η γιορτή παιδιού» από τις «Σερραίες μανούλες»

Στην οικονομική ενίσχυση του του Ειδικού Σχολείου Σερρών και μικρού Σπύρου  είναι αφιερωμένη η σημερινή «3η Γιορτή Παιδιού» που διοργανώνει ο σύλλογος  «Σερραίες Μανούλες»!
Συγκεκριμένα στην 3η Γιορτή Παιδιού του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ορφέα σήμερα Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014, στις 18:00, θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του μικρού Σπύρου. Μπορεί να συνδράμει ο καθένας  ακόμη κι αν δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

Η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης για ΟΛΑ τα παιδάκια είναι δωρεάν. Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει μουσικά και χορευτικά δρώμενα και όχι μόνο. Επίσης μαμάδες του συλλόγου θα προσφέρουν χειροποίητα κεράσματα και ο καθένας ό,τι μπορεί για να στηρίξει  την προσπάθεια. 
Το ποσό από το συμβολικό εισιτήριο των 2€ θα δοθεί στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Μετά τις γιορτές θα ακολουθήσει επίσκεψη στο σχολείο και γνωριμία με τους ξεχωριστούς αυτούς μαθητές.
Από το αllanea.gr  συγχαρητήρια στις «Σερραίες μανούλες» για την πλούσια δράση του συλλόγου,  για την πολύπλευρη στήριξη των παιδιών του Νομού Σερρών και ειδικά για τη σημερινή «3η γιορτή παιδιού» και τους σπουδαίους σκοπούς που υποστηρίζει! Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.