ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ: Πώς φλερτάρει, πώς φιλάει, πού το «πάει» κάθε ζώδιο

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ: Πώς φλερτάρει, πώς φιλάει, πού το «πάει» κάθε ζώδιο

ZODIA KAI SEX

Κριός

Πώς φλερτάρει: Γεμάτος αυτοπεποίθηση, θα ρίξει αμέσως τη ματιά του επάνω σας και θα σας δώσει να καταλάβετε από την πρώτη στιγμή πως σας βρίσκει άκρως ενδιαφέρουσα. Αν ανταποκριθείτε στο βλέμμα του, προετοιμαστείτε για έντονη πολιορκία, απέναντι στην οποία δύσκολα θα αντισταθείτε. Ξέρει να πλασάρει σωστά τον εαυτό του, είναι ιδιαίτερα ομιλητικός και, όπως θα διαπιστώσετε και σεις από τον κύκλο των γνωριμιών του, πάρα πολύ κοινωνικός.

Πώς φιλάει:Το φιλί του είναι μακρόσυρτο, υγρό και τόσο έντονο που σας παραλύει τα πόδια. Ίσως στερείται λίγο τεχνικής, όμως η γλυκιά ζάλη της στιγμής δεν αφήνει περιθώρια για υπερβολικές αναλύσεις. Με λίγα λόγια, είναι ορμητικός και υπερβολικά παθιασμένος. Σίγουρα θα χρειαστείτε γερά πνευμόνια.

Πού το «πάει»:Κρατήστε μικρό «καλάθι» και μην έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες για διατήρηση της σχέσης σας μετά το καλοκαίρι. Απολαύστε το καλοκαίρι μαζί του, αφεθείτε στα χάδια και τα γλυκά ερωτόλογά του, προετοιμαστείτε όμως και για ένα μελαγχολικό αποχωρισμό στο τέλος των διακοπών.

 

Ταύρος

Πώς φλερτάρει:Ο Ταύρος, γεμάτος άνεση και απλότητα, θα προτιμήσει μια αρκετά χαλαρή προσέγγιση. Θα είναι ειλικρινής ως προς τις προθέσεις του και το πιο πιθανό είναι να σας πλησιάσει με δυο δροσιστικά ποτά λέγοντάς σας πως είστε ό,τι πιο ωραίο έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στις διακοπές του και πως θα τον κάνατε ιδιαίτερα ευτυχισμένο αν δεχόσασταν την παρέα του, η οποία, σας διαβεβαιώνει, πρόκειται να αποδειχθεί ευχάριστη και διασκεδαστική. Άνδρας των πράξεων και όχι μόνο των λόγων, θα είναι πολύ δύσκολο να του αντισταθείτε.

Πώς φιλάει: Ο Ταύρος ξεκινά αργά και τρυφερά το φιλί του διακόπτοντάς το με χάδια και γλυκά ψιθυριστά λόγια στο αφτί σας. Σιγά σιγά το αρχικά κάπως διστακτικό φιλί γίνεται φλογερό και παθιασμένο, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη θερμοκρασία σε ολόκληρο το κορμί σας.

Πού το «πάει»:Αν στο πρόσωπό σας βρει τον τύπο της γυναίκας που τον καλύπτει συναισθηματικά, είναι σίγουρο πως δεν θα περάσετε μαζί του μόνο ένα καυτό καλοκαίρι αλλά, αν τελικά ταιριάζετε, και αρκετούς χειμώνες γεμάτους έρωτα και πάθος. Διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να γίνει σύντροφος ζωής.

 

Δίδυμοι

Πώς φλερτάρει:Ο Δίδυμος είναι φοβερά εκφραστικός στον τρόπο που θα σας φλερτάρει. Το ενδιαφέρον του εκδηλώνεται με αρκετά έντονο τρόπο, ώστε γίνεται αντιληπτό όχι μόνο από εσάς αλλά και από όσους τύχει να βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο χώρο. Αυτό είναι κάτι που δεν απασχολεί καθόλου ένα Δίδυμο, από τη στιγμή που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να σας «κερδίσει» με την πρώτη ματιά.

Πώς φιλάει: Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στον άνδρα Δίδυμο πως είναι προτιμότερο να φιλάει παρά να μιλάει. Το φιλί του, όταν καταφέρνει να συγκρατηθεί και σταματήσει να περιγράφει με λόγια πόσο πολύ σας αγαπά και σας ποθεί, είναι τρυφερό και γεμάτο συναίσθημα, αφήνοντας πάρα πολλές προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερο πάθος.

Πού το «πάει»:Το πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας είναι κάτι που ούτε ο ίδιος μπορεί μέσα του να ξεκαθαρίσει. Τη μια αισθάνεται πως έχει βρει σ΄ εσάς αυτά που ζητούσε και την άλλη εμφανίζεται τελείως μπερδεμένος ως προς τα συναισθήματά του. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένη για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο.

 

Καρκίνος

Πώς φλερτάρει:Ο άνδρας Καρκίνος, σε αντίθεση με το Δίδυμο, θα σας πλησιάσει με αρκετά διστακτικό τρόπο. Είναι ντροπαλός και το να δείξει το ενδιαφέρον του με ένα επίμονο χαμόγελο, πιστέψτε μας, είναι μεγάλο βήμα γι΄ αυτόν. Βέβαια, αν δεν διαπιστώσει κάποια ξεκάθαρη ανταπόκριση από μέρους σας, είναι μάλλον απίθανο να προχωρήσει σε κάτι πιο θαρραλέο. Αν πάντως καταφέρει να «σπάσει τον πάγο» στη συνέχεια, να είστε σίγουρη πως θα σας συναρπάσει με το μυαλό του και τις έξυπνες συζητήσεις του.

Πώς φιλάει: Ο Καρκίνος κυριολεκτικά δεν χορταίνει να σας φιλάει. Πάντα τρυφερός και χωρίς να στερείται ποτέ πάθους, προσπαθεί με όλο του το Είναι να μεταδώσει μέσα από το φιλί του τα αισθήματα που τρέφει για σας. Το φιλί για τον άνδρα Καρκίνο δεν θα είναι ποτέ μια χειρονομία που θα γίνει μηχανικά, χωρίς συναίσθημα.

Πού το «πάει»: Στον Καρκίνο δεν αρέσουν καθόλου τα πρόχειρα και τα εφήμερα. Αν ο σκοπός σας ήταν να περάσετε απλώς μερικές όμορφες ημέρες μαζί του στις διακοπές σας, τότε κάνατε λάθος να το προσπαθήσετε αυτό με έναν Καρκίνο. Έχετε να κάνετε με ένα από τα λεγόμενα «καλά παιδιά», που δεν παίζει με τα αισθήματα.

 

Λέων

Πώς φλερτάρει: Αρχοντικός και θαρραλέος, ο Λέοντας θα σας πλησιάσει γεμάτος αυτοπεποίθηση και χωρίς πολλά λόγια θα σας προτείνει μια όμορφη βραδιά με χορό και καλό φαΐ. Το πιο πιθανό είναι να σας ξαφνιάσει με την αμεσότητά του και, αν δεν είστε ετοιμόλογη, μπορεί να μείνετε να τον κοιτάτε ψάχνοντας εναγωνίως μια έξυπνη απάντηση. Πάντως, δύσκολα θα του απαντήσετε αρνητικά μόλις επεξεργαστείτε στο μυαλό σας την πρότασή του.

Πώς φιλάει:Το φιλί του είναι φλογερό και άγριο. Δεν σας αφήνει πολλές πρωτοβουλίες κατά τη διάρκειά του, όμως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί ξέρει τι κάνει αλλά και από ένστικτο πώς ακριβώς σας αρέσει. Είναι φιλί που θα σας κυριεύσει «από την κορφή ως τα νύχια».

Πού το «πάει»:Η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι πως έχει άστατη και αυτάρεσκη προσωπικότητα. Στην πραγματικότητα όμως έχει πολύ καλή καρδιά και θα σας μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα τον απασχολούν και τον ενδιαφέρουν. Αν όμως διαπιστώσει πως είστε κάπως επιπόλαιη, θα κάνει το κέφι του μαζί σας και όταν βαρεθεί θα τον χάσετε χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε.

 

Παρθένος

Πώς φλερτάρει: Ο άνδρας Παρθένος δεν είναι και από τους πιο πρωτότυπους στον τρόπο που θα σας φλερτάρει. Ωστόσο, είναι πολύ ευγενικός και η προσέγγισή του δεν θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Βέβαια, το γεγονός πως η πρόσκλησή του θυμίζει εσωτερικό σημείωμα εταιρείας για επίσημο επαγγελματικό ραντεβού λειτουργεί κάπως ανασταλτικά στο όλο εγχείρημα.

Πώς φιλάει: Αν, παρόλα αυτά, καταφέρει να σας κινήσει το ενδιαφέρον, θα διαπιστώσετε πως και το φιλί του θέλει πολλή δουλειά ακόμη για να «ανάψει τα αίματα». Είναι λίγο αδέξιος και φοβισμένος, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να του δείξετε πώς να χαλαρώσει.

Πού το «πάει»:Είναι ζώδιο που σε καμία περίπτωση δε θ΄ αντιμετωπίσει τη γνωριμία σας ως κάτι το πρόσκαιρο και επιπόλαιο. Έχει μάθει «τα λόγια του να είναι συμβόλαιο» και από την αρχή θα σας ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, οι οποίες αποβλέπουν σε βάθος χρόνου.

 

Ζυγός

Πώς φλερτάρει: Αν ο Καρκίνος είναι διστακτικός, τότε ο άνδρας Ζυγός «σπάει τα κοντέρ» ως προς τη συστολή και τη διστακτικότητα. Ενώ θέλει όσο τίποτα να σας προσεγγίσει, στο μυαλό του έχει σχηματίσει ήδη το σενάριο της απόρριψης που θεωρεί πως θα αντιμετωπίσει από την πλευρά σας. Ένα φευγαλέο χαμόγελο και μια κλεφτή ματιά είναι ό,τι πιο προκλητικό έχει να επιδείξει στον τρόπο που φλερτάρει.

Πώς φιλάει:Αν, παρά τις αντιξοότητες λόγω ντροπαλότητας, καταφέρετε και επικοινωνήσετε, θα διαπιστώσετε πως ο Ζυγός επιδεικνύει απίστευτο ρομαντισμό στο φιλί του. Αργό, αισθησιακό και ζεστό σαν γλυκιά καραμέλα βουτύρου που λιώνει σιγά-σιγά στο στόμα. Είναι αλήθεια πως θα απορήσετε πού έκρυβε τέτοια προσόντα.

Πού το «πάει»:Η σχέση με το Ζυγό δεν τελειώνει σε καμία περίπτωση εύκολα. Πιστός και λίγο ζηλιάρης, θα προσπαθήσει να σας κρατήσει κοντά του γεμίζοντάς σας κοπλιμέντα και προσφέροντάς σας ό,τι καλύτερο περνά από το χέρι του.

 

Σκορπιός

Πώς φλερτάρει:Ο Σκορπιός, γεμάτος αυταρέσκεια και αυτοπεποίθηση που φτάνει τα όρια της αλαζονείας, θα σας «τα ρίξει» χωρίς περιστροφές. Είναι το κλασικό αρσενικό που με τις έξυπνες ατάκες και την έντονη σεξουαλικότητα που αποπνέει η γλώσσα του σώματός του πιστεύει πως δεν υπάρχει περίπτωση να του αντισταθείτε. Τις περισσότερες φορές δεν πέφτει έξω.

Πώς φιλάει: Η λέξη που χαρακτηρίζει το φιλί του Σκορπιού είναι μία, «λάβα». Το φιλί για τον άνδρα Σκορπιό έχει αναχθεί σε επιστήμη. Καταφέρνει μέσα από τα χείλη να διοχετεύει όλο του το πάθος και τη φιλήδονη προσωπικότητά του, χαρίζοντάς σας αναρίθυμητα ρίγη σε όλο σας το κορμί.

Πού το «πάει»:Συνήθως μόνο για πονηρό σκοπό. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού θα σας προτείνει να βρεθείτε κάπου μόνοι, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των άλλων. Όσο το πάθος του για σας παραμένει ασίγαστο, θα μείνει κοντά σας, αλλά σε καμία περίπτωση μην περιμένετε σχέση μεγάλης διάρκειας. Αν θέλετε να κάνετε παιχνίδι μαζί του, θα διαπιστώσετε πως είναι πολύ διασκεδαστικό όταν του κάνετε τη δύσκολη.

 

Τοξότης

Πώς φλερτάρει: Ο Τοξότης θα σας φλερτάρει με μια γλυκιά παιδικότητα που τον κάνει ιδιαίτερα ακαταμάχητο. Ένα χαμόγελο και το κέρασμα ενός δροσερού παγωτού είναι χειρονομίες που ακόμη βρίσκουν ανταπόκριση στην καρδιά μιας γυναίκας. Η συμπεριφορά του είναι ανάλαφρη και αυθόρμητη και είναι σίγουρο πως ο τρόπος προσέγγισής του έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες.

Πώς φιλάει: Το φιλί του είναι απαλό, δροσερό και πολλά υποσχόμενο. Είναι ακούραστος και μπορεί να σας φιάει όλη την ημέρα. Ακόμη κι αν είστε από τις γυναίκες που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην τεχνική και θεωρούν σοβαρό θέμα την ικανότητα του άλλου να φιλάει καλά, με τον Τοξότη θα γνωρίσετε τη διασκεδαστική πλευρά που κρύβει ένα φιλί.

Πού το «πάει»:Ο Τοξότης είναι αρκετά επιπόλαιος στις σχέσεις που κάνει. Είναι από τα λίγα ζώδια που αν η σχέση σας δεν προχωρήσει σε ερωτικό επίπεδο, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σας κρατήσει ως μια καλή φίλη και μια καλή συντροφιά για κάποια κοινά χόμπι και δραστηριότητες.

 

Αιγόκερως

Πώς φλερτάρει: Ο άνδρας Αιγόκερως είναι διακριτικός στον τρόπο που θα σας φλερτάρει. Δεν θα τον πετύχετε σε πολυσύχναστα και πολύβουα μέρη και γι΄ αυτό θα έχει το χρόνο και την ηρεμία να σκεφτεί καλά τι πρέπει να πει πριν σας πλησιάσει. Τα λόγια του είναι πάντα έξυπνα και βρίσκουν εύκολα το στόχο τους.

Πώς φιλάει: Ο Αιγόκερως είναι συγκρατημένος στο φιλί του. Ενώ μέσα του μπορεί να κρύβει αρκετό πάθος, κάποιες βαθύτερες αναστολές δεν του επιτρέπουν να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του και να επιτρέψει στο φιλί του να γίνει μέσο εκδήλωσης του πόθου και της αγάπης του.

Πού το «πάει»: Οι προθέσεις του Αιγόκερω θα λέγαμε πως είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτές του Σκορπιού. Ψάχνει τη διάρκεια στη σχέση και όποιες υποσχέσεις σάς δώσει είναι σίγουρο πως δεν θα είναι λόγια της στιγμής. Είναι άνθρωπος που θα σεβαστεί τις επιθυμίες σας και είναι στο χέρι σας να πάτε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε.

 

Υδροχόος

Πώς φλερτάρει:Ο Υδροχόος δύσκολα φλερτάρει και δείχνει κι αυτός με μεγάλη διστακτικότητα το ενδιαφέρον του. Ωστόσο, αν δει από την πλευρά σας έστω και ελάχιστη ανταπόκριση, θα μπει κι αυτός πολύ πιο ενεργά στο παιχνίδι. Ένας χαιρετισμός με το ποτό που κρατά και κάποιο κέρασμα θα σημαίνουν πως του δώσατε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Πώς φιλάει: Το φιλί του Υδροχόου είναι κάθε φορά διαφορετικό. Πότε ορμητικό και παθιασμένο, πότε μακρόσυρτο και τρυφερό, θα σας κάνει να περιμένετε με αγωνία και αρκετή ανυπομονησία το επόμενο.

Πού το «πάει»Τρομερά αναποφάσιστος και αρκετά μπερδεμένος, προσπαθεί να βρει απαντήσεις για το αν αξίζει να επενδύσει σε μια γνωριμία του καλοκαιριού ή αν είναι η σχέση που στο τέλος θα του αφήσει μια πικρή αίσθηση και μελαγχολία. Αν έχετε υπομονή και περιμένετε να ξεκαθαρίσει μέσα του κάποια πράγματα, τότε σίγουρα κάτι καλό μπορεί να προκύψει από τη γνωριμία σας.

 

Ιχθύες

Πώς φλερτάρει: Ο ρομαντισμός και το συναίσθημα σε όλο τους το μεγαλείο! Είτε με ένα όμορφο κατακόκκινο λουλούδι είτε με μια γλυκιά ερωτική μπαλάντα σιγοτραγουδισμένη από τα δικά του χείλη, ο άνδρας Ιχθύς θα χτυπήσει την ευαίσθητη φλέβα σας. Αν είστε από τις γυναίκες που «λιγώνουν» εύκολα, τότε κάθε προσπάθεια να του αντισταθείτε θα σας αποδειχθεί μάταιη.

Πώς φιλάει: Αυτός ο άνθρωπος ξέρει πραγματικά να χειρίζεται τη γλώσσα του! Το φιλί του καταφέρνει να διαπερνά το κορμί σας σαν ηλεκτρική εκκένωση. Αυτό που πραγματικά θα σας καθηλώσει είναι το διαπεραστικό βλέμμα του, το οποίο με μυστηριώδη τρόπο καταφέρνει να εντοπίζει τις μυστικές σκέψεις σας.

Πού το «πάει»:Ο Ιχθύς, όπως ακριβώς και ο Σκορπιός, ζητά την ηδονή αλλά σε τελείως διαφορετική βάση. Θέλει να πάρει αλλά και να δώσει και κυρίως θέλει αυτό να κρατήσει για πάντα κι όχι απλώς για το σύντομο διάστημα των διακοπών.

 

πηγή: oroskopos.gr

aroma2_h kalh

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

 

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.