ΣΕΡΡΕΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ROZIS»: Λαμπρή τελετή Απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας (photos & videos)

ΣΕΡΡΕΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ROZIS»: Λαμπρή τελετή Απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας (photos & videos)

ROZIS

ΣΕΡΡΕΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ROZIS»: Λαμπρή τελετή Απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας (photos & videos)

Σε κλίμα χαράς και υπερηφάνειας, για μαθητές και γονείς πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 10/12/16,στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών,η Τελετή Απονομής Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας μικρών μαθητών και ενηλίκων των εκπαιδευτηρίων Rozis, που συμμετείχαν στις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2015 και Μαΐου-Ιουνίου 2016.

ROZIS4

Εκατό πιστοποιητικά γλωσσομάθειας απονεμήθηκαν στους επιτυχόντες μαθητές, κλείνοντας έναν πετυχημένο κύκλο φοίτησης και συνεργασίας.

Στην ομιλία του ο κ. Αργύρης Ρόζης, συνεχάρη τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους γονείς που -σε δύσκολους καιρούς- επέλεξαν συνειδητά τον “δύσκολο δρόμο” επενδύοντας στην ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδιών τους, προσφέροντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που απαιτεί η νέα παγκόσμια αγορά εργασίας.

ROZIS3

ROZIS2

 

Στο τέλος της ομιλίας του, ο κύριος Ρόζης συγκινημένος, προσκάλεσε στο βήμα την κόρη του Έλενα, την οποία και σύστησε στο κοινό που παρευρέθη στην εκδήλωση.  Από την περυσινή χρονιά,  η Έλενα Ρόζη είναι μέλος της μεγάλης οικογένειας των εκπαιδευτηρίων Rozis.

ROZIS6

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς η απονομή τιμητικής πλακέτας απο τον κ.Ροζη προς τις καθηγήτριες Αγγλικής Γλώσσας, Μπίνα Μηλτσούδη, Jackie Foley, Βίκυ Πρασσά, Πέγκη Ματανά και Σέβη Καντή, για την πολυετή προσφορά τους στα εκπαιδευτήρια μας. Χαριτολογώντας ανέφερε πως οι συγκεκριμένες καθηγήτριες δεν αρρωσταίνουν ποτέ, θέλοντας έτσι να εξάρει την αφοσίωση τους όλα αυτά τα χρόνια.

ROZIS5

Μοναδική στιγμή της βραδιάς , η παρουσία της  Γιαπωνέζας καθηγήτριας  των εκπαιδευτηρίων Rozis, κυρίας Μίχο Χιράνο, η οποία τραγούδησε αγαπημένο της Ιαπωνικό τραγούδι φορώντας το παραδοσιακό κιμονό. Μαζί και οι μαθητές Ιαπωνικής οι οποίοι μας μίλησαν για τους λόγους  που ξεκίνησαν να μαθαίνουν μια τόσο διαφορετική γλώσσα, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να ταξιδέψουν και να εργαστούν στην χώρα της Άπω Ανατολής.

ROZIS14

ROZIS

 

Πολλά χαμόγελα και δάκρυα χαράς στην Τελετή Απονομής καθώς 100 πιστοποιητικά γλωσσομάθειας έφτασαν στα χέρια των μικρών άλλα και των ενηλίκων μαθητών. Μαθητές ζήτησαν τον λόγο και ευχαρίστησαν δημόσια τις καθηγήτριες και τους γονείς τους για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

ROZIS1

ROZIS12

ROZIS9

Αυλαία στην βραδιά με τους μαθητές Αγγλικής Γλώσσας Γ2.Proficiency, Ανδρέα Χατζηκωνσταντίνου & Χρήστο Παπαδόπουλο παρέα με  τις κιθάρες τους και τους συμμαθητές τους. Τραγούδησαν Κάλαντα στην Αγγλική ενώ έκλεισαν την εκδήλωση με το διαχρονικό τραγούδι των Scorpions Wind of Change.

 

ROZIS13

Δείτε videos από την τελετή:

rozis-omilos

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.