ΣΕΡΡΕΣ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Φέτος οι Σερραίοι κάνουν Χριστούγεννα στο MANHATTAN

ΣΕΡΡΕΣ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Φέτος οι Σερραίοι κάνουν Χριστούγεννα στο MANHATTAN

MANHATTAN

ΣΕΡΡΕΣ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ: Φέτος οι Σερραίοι κάνουν Χριστούγεννα στο MANHATTAN

Οι Σερραίοι  χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που αρχίζουν να οργανώνουν από τον Αύγουστο το ταξίδι που θα κάνουν τα Χριστούγεννα και σε αυτούς που πιστεύουν πως σαν τις Σέρρες δεν έχει και πως η πόλη  κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων είναι το πιο μαγικό μέρος στον κόσμο.

Όχι πως δεν μας αρέσουν τα ταξίδια και οι στολισμένες ευρωπαϊκές πόλεις, κάθε άλλο, αλλά εμείς ανήκουμε κατά βάση στη δεύτερη κατηγορία για δύο λόγους.Πρώτον γιατί μας αρέσει να χαιρόμαστε την πόλη μας γιορτινή,στολισμένη χωρίς άγχος και σκοτούρες  και δεύτερον και σημαντικότερον πού να τρέχεις στην Ευρώπη όταν στις Σέρρες έχεις ένα ολόκληρο «MANHATTAN» στη διάθεσή σου; 

Το «MANHATTAN»,  φέτος μπήκε δυναμικά στις επιλογές μας, για διασκέδαση. Είναι το μοναδικό original μπαρ στις Σέρρες, χαρίζει αυθεντική ατμόσφαιρα αμερικάνικου μπαρ και έχει καλύψει τα «θέλω» στην διασκέδαση  της πόλης εν μία νυκτί.  

manhattan07

manhattan03

Όσο για τις μέρες των γιορτών το «MANHATTAN»είναι ονειρεμένο! Η χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του είναι λιτή, αλλά το feeling της γιορτής είναι διάχυτο παντού,  η μουσική είναι όσο δυνατά πρέπει, τα κοκτέιλ είναι πολλά, τα ποτά καθαρά, το service «άπαιχτο» και σίγουρα είναι η απόλυτη επιλογή όταν θέλεις να ζήσεις όλα, μα όλα τα ωραία της νύχτας στη χριστουγεννιάτικη πόλη!!! 

manhattan

Και βέβαια για τις μέρες των γιορτών ξεχάστε το καθιερωμένο ωράριο του «MANHATTAN» που το ήθελε κλειστό τις Δεύτερες. Τώρα το  «MANHATTAN» είναι κάθε βράδυ ανοιχτό και σας περιμένει  για να σας χαρίσει  …νύχτες μαγικές και ονειρεμένες!!!

Πάρτε γεύση από ατμόσφαιρα MANHATTAN και για περισσότερα …ραντεβού εκεί!!!

manhattan2 manhattan3

 

manhattan6

 

manhattan7

 

manhattan8

manhattan20

 

manhattan10

 

manhattan9

 

manhattan4 - A

 

manhattan5

info: Mεραρχίας 6 & Εμμ. Ανδρόνικου γωνιά στον όροφο (είσοδος απο Εμμ. Ανδρόνικου)/ ph: 23210 54600

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.