ΣΕΡΡΕΣ: To opening του FROZZY έφερε νέα εξάρτηση! Δείτε & γευτείτε την bubble waffle! Είναι όνειρο!!

ΣΕΡΡΕΣ: To opening του FROZZY έφερε νέα εξάρτηση! Δείτε & γευτείτε την bubble waffle! Είναι όνειρο!!

frozy

ΣΕΡΡΕΣ: To opening του FROZZY έφερε νέα εξάρτηση! Δείτε & γευτείτε την bubble waffle! Είναι όνειρο!!

To opening του FROZZY WAFFLE HOUSE στις Σέρρες (Νικολάου Σταυρίδη 10-Πεζοδρόμος Πλατείας  Ελευθερίας),έφερε νέα δεδομένα στη γεύση, τη διασκέδαση  και  το στυλ της κάθε μέρας!

FROZY101

 

FROZY104

 

Ένας πολύ φιλόξενος διώροφος χώρος με χρώματα διακόσμηση και στυλ που υποστηρίζουν απόλυτα τον όρο «waffle house», ένα ανθρώπινο δυναμικό που με μεγάλη εμπειρία, κέφι, μεράκι και φαντασία έστησε αυτόν τον χώρο και μία απίθανη ποικιλία από βάφλες που απογειώνουν τις έννοιες γεύση και απόλαυση. Αυτά είναι τα κύρια στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητα του ολοκαίνουριου FROZZY WAFFLE HOUSE στις Σέρρες.

FROZY103

FROZY108

FROZY105

Aπό την πρώτη μέρα λειτουργίας του, ξεχώρισε αμέσως γιατί είναι ένα ιδανικό στέκι για καφέ και cozy συγκεντρώσεις κάθε στιγμή της μέρας, αλλά κυρίως για την απίστευτη, ονειρεμένη ποικιλία από βάφλες που έχει αναγάγει την δημιουργία της βάφλας σε τέχνη και αποδεικνύει πως οι δημιουργοί στο Frozzy, δεν βάζουν φρένο στην αστείρευτη δημιουργικότητα και φαντασία τους. 

FROZY112

FROZY111

FROZY110

FROZY109

Στο FROZZY WAFFLE HOUSE θα γευτείτε ό,τι πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο σας έρθει στον νου. Λαχταριστή σε σημείο μανίας, τραγανή, χορταστική  και πάνω από κάθε προσδοκία είναι η bublle waffle που η εικόνα της είναι παραμυθένια και η απόλαυση που σου  χαρίζει είναι διπλή… τριπλή… πολλαπλή….κ.ο.κ. Δοκίμασέ την οπωσδήποτε! 

FROZY6

FROZY3 FROZY2 FROZY1

FROZY

Το FROZZY WAFFLE HOUSE,  είναι η νέα δυνατή άφιξη στον τομέα της γεύσης,  της all day διασκέδασης, της τέρψης ουρανίσκου και ψυχής!!! Βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας, πίσω από το κτήριο της πρώην ΔΕΥΑΣ. 

FROZY102

FROZY107

Ραντεβού εκεί!!!

info: Νικολάου Σταυρίδη 10 (Πεζοδρόμος Πλατείας  Ελευθερίας)/ τηλ  2321 308891/ Σέρρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.