ΣΕΡΡΕΣ: Μαθαίνοντας τα μυστικά των 2 τροχών

ΣΕΡΡΕΣ: Μαθαίνοντας τα μυστικά των 2 τροχών

moto17121111.12.17, 19:43

ΣΕΡΡΕΣ: Μαθαίνοντας τα μυστικά των 2 τροχών

Η Life Motorcycle παρουσίασε το πρόγραμμα των Σχολείων Οδήγησης σε πίστα για το 2018, καθώς και τη δημιουργία Τουριστικών πακέτων για εκδρομές με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα.

Ο Roberto Magnone εκ μέρους της Life Motorcycle καλωσόρισε τους διεθνούς φήμης οδηγούς Alex De Angelis, Massimo Roccolo και Federico Caricasulo, οι οποίοι είναι οι εκπαιδευτές για την πίστα και ανέλυσε το σκεπτικό και το πρόγραμμα της εταιρίας.

Η Life Motorcycle προσφέρει την ευκαιρία για 4 τριήμερα οδήγησης στην πίστα των Σερρών, είτε με VIP πακέτο που περιλαμβάνει την αποκλειστική χρήση της πίστας, την ενοικίαση ειδικά προετοιμασμένης μοτοσυκλέτας, με τα απαραίτητα ελαστικά και καύσιμα, με την διδασκαλία από τους οδηγούς του MotoGP και των SBK, με video ανάλυση, ακόμη και με ειδική γυμναστική, αλλά και με τις διανυκτερεύσεις και την φροντίδα για όλα τα γεύματα, είτε με ένα πακέτο σχεδιασμένο κυρίως για τους Έλληνες που θέλουν να παρακολουθήσουν το Σχολείο με δική τους μοτοσυκλέτα και ελαστικά.

Η δυνατότητα ενοικίασης μοτοσυκλετών αφορά τα μοντέλα: Yamaha R6, Honda CBR600RR, Yamaha MT 09, Triumph Daytona 675, ενώ οι εκπαιδευτές θα χρησιμοποιούν Aprilia RSV4 RF και Aprilia Tuono 1100 Factory.

Οι εκπαιδευόμενοι χωρίσζονται σε τρία γκρουπ, ανάλογα με τη δυναμικότητα οδήγησης και μπαίνουν στην πίστα 6 φορές κάθε ημέρα, ενώ στα ενδιάμεσα γίνεται η ανάλυση της οδήγησής τους και μέσω του video. Στο τέλος του Σχολείου παίρνουν και το σχετικό “δίπλωμα” από τους εκπαιδευτές.

Στο μέρος του “Tour Experience” o Roberto Magnone εξήγησε ότι δημιουργήθηκαν τουριστικά πακέτα με την υποστήριξη του γνωστού γραφείου Holiday Plan, για διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπου πέρα από την ενοικίαση των αντίστοιχων μοτοσυκλετών, υπάρχουν Έλληνες πλοηγοί και τεχνική υποστήριξη από ειδικό βαν, ώστε ο τουρισμός με μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα να γίνει με ασφάλεια, από κυρίως εκτός Ελλάδας μοτοσυκλετιστές που ενδιαφέρονται.

Οι ημερομηνίες των Σχολείων οδήγησης του 2018 στην πίστα των Σερρών είναι:

24-26 Απριλίου

12-14 Ιουνίου

28-30 Αυγούστου

10-12 Οκτωβρίου

Σύντομο βιογραφικό των εκπαιδευτών:

1. O Alex De Angelis είναι ένας οδηγός από τον Σαν Μαρίνο, γεννήθηκε στο Ρίμινι, είναι 33 χρόνων και το 1999 έκανε το ντεμπούτο του στα Grand Prix στα 125cc. To 2004 ανέβηκε στα 250cc όπου πήρε μια νίκη και το 2008 στα MotoGP. Αγωνίστηκε επίσης στην Moto2 από το 2010 – 2014 κερδίζοντας 3 νίκες. Το 2016 αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK με ένα βάθρο και φέτος εκτός από τα SBK έτρεξε και σε 3 αγώνες στην Moto2! Χαρακτηριστικό της επιτυχημένης καριέρας του στα 265 GP στα οποία συμμετείχε και στα 41 στα SBK, είναι ότι έχει ανέβει στο βάθρο σε όλες τις 5 κατηγορίες που έχει συμμετάσχει!

2. Ο Massimo Roccoli γεννήθηκε στο Ρίμινι πριν 33 χρόνια, είναι 5 φορές Πρωταθλητής Ιταλίας στην κατηγορία Supersport, στην οποία αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ξεκινώντας σε 107 Αγώνες, κερδίζοντας στο Μιζάνο. Αγωνίστηκε επίσης και στα SΒK, αλλά και στην Moto2. Επίσης έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής με μια 5η θέση στις 24 Ώρες του Λε Μαν. Πέρυσι συμμετείχε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με νίκη στον Αγώνα των Σερρών κατέχοντας και το ρεκόρ πίστας. Στην Ιταλία εκτός των άλλων είναι σύμβουλος και καθηγητής οδήγησης για το Πρωτάθλημα Minimoto!

3. O Federico Caricasulo είναι 21 χρόνων, γεννημένος στην Ραβένα, είναι Πρωταθλητής Ιταλίας Supersport, κατηγορία στην οποία από πέρυσι αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με 2 νίκες και 5 βάθρα σε 24 εκκινήσεις. Έχει αγωνιστεί και 3 φορές στην Moto2. Έρχεται συχνά στην Ελλάδα και έχει προπονηθεί και στα Μέγαρα και στις Σέρρες!

moto1712112

πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μοιράσου το:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.